miercuri, 14 octombrie 2009

Ceasul rau, pisica neagră

Şi a fost 13, Marţi, mii şi milioane de trăsnete şi fulgere şi ceasuri rele şi ce-o mai vrea fiecare. Nu mă interesează, nici nu m-a deranjat prea tare pâna la 12, când, la serviciu fiind, ies şi eu să fumez o ţigară.În afara faptului că fumez, nimic anormal, numai că bing (aşa-mi sună mie telefonul, când primesc sms), bing de două ori, bing, bing,..., bing de 23 de ori. Toate sms-urile asemanătoare "ai grijă, 13, Marţi...".Păi să nu te apuce toate crizele din lume?! Nu, că doar eu sunt ceasul rău, pisica neagră, eu şi poate şi ceilalţi care s-au mai născut Marţi,13, la fel ca mine. Dar cum să previn? Cum să mă apăr şi de alte mesaje asemănătoare? Simplu, la ora 13 (coincidenţă, asta dacă există, dacă nu, ce-o fi ea) dau un sms în care mă prezint: eu sunt, 13.
P.S 1- dacă cteşte cineva pe aici, dintre cei ce au primit sms-ul, iertare, dar am dat en gros.
P.S 2- azi e Miercuri, 14, sărbătoare, alta e întrebarea: azi ce fac? Că dacă e sărbătoare asta înseamnă că nu fac nimic, decât respir.

3 comentarii:

Anonim spunea...

eh,marti 13..superstitii,poate fi chiar o zi cu noroc pana la urma:))

iculici spunea...

CAT IMI PLACE MIE 13.. 8->
INTR-O MARTI, 13MARTIE2007, AN AVUT UN ACCIDENT. MIC. :D

EU IL IUBESC PE 13. :D

PUP.

iculici spunea...

AAAAAAAAAAAA... MI-AM AMINTIT... CRED CA DL. BOC URASTE GROZAV MARTI 13. :))
SI DL. BASESCU LA FEL...

MADAM UDREA, CRED CA DE ACUM NICI NU VA MAI IESI DIN CASA INTR-O ZI DE 13. SI DACA O SA MAI FIE SI MARTI, NICI NU COBOARA DIN PAT. :))

=))
PUP.