miercuri, 13 februarie 2019

Woodo dulceag

Sau cum s-au răzbunat bomboanele.
Mă hăhăiam zilele trecute cu o prietenă
(adevărul e că eu o făceam să se hăhăie) și-i tot spuneam, cum ar fi dacă ne-ar ataca merindele în realitate, la fel ca în reclama la M&M. Deschizi frigiderul să iei un os afumat, zbang un upercut pe dreapta. Deschizi dulapul să iei o dudă, zbang, ferea că orezul știe jujitsu! Mai imaginați-vă și voi, cum ar sări cartoful la glandă, cum v-ar da morcovul la genunchi (repet: genunchi), că eu vă țin așa până poiJoi (ce?! Ați auzit doar de poi Marți?! Mi ciu, dar nu facem discriminare), dacă mă lăsați.
Ieri, primesc chelcășozele alea din poză. Știți că pentru mine "ceva bun" nu e ceva dulce, dar accept cu plăcere ceva acru sau sărat, însă am și eu perioade când aș devora o savarină (prăjitură, glumeților). Multe, nu?! Au mai fost, dar am dat din ele. Merg la pretenă, îi las, pun punga bine, să dau la niște fetițe și vin la pc din dotare să îl mai eliberez de foldere. Guliverul (știți că nu am pitici cazați pe Cerebel, ci îl am pe el) deodată ceru dulce. Hmm, ia să mâncăm niște atacatoare, c-am auzit eu că mâncând dulciuri seara, te îngrași. Iau scutul, pun coiful, ochelarii de protecție, mănușile de box și deschid cu grijă dulapul. "Hai, în castron cu voi!" strig vicorioasă, de parcă am cucerit Plevna. Una, două, treișpe. Deja făceau piruete în cădere (da, recunosc, nu le ronțăiam discret, le aruncam în sus și așteptam să aterizeze, anunțându-le, care pistă e liberă). Și-am continuat baletul ăsta până aproape le-am mâncat pe toate.
Na, acum nu știu dacă s-au răzbunat cele care au rămas sau cele care au plonjat (înclin să cred că ultimele), dar de la 4:30 până pe la 17 (când inundai ceva, dar is another storie) simțeam cum s-au aliniat. Nu, nu planetele, ci MM-urile. Le simțeam cum stăteau una peste alta, pe trahee, pe esofag, pe ficat, fiere și alte organe și se îndemnau "acum! Stați-i în gât!". Cum credeam că-mi e mai bine și puneam câte ceva în ciorbă, atacau iar "nu părăsiți postul!". Mna, încă le mai simt gustul și nu îmi mai trebuie MM-uri câțiva ani.
P.S. - nici pretena nu fu prea bine. Ea termină și punga și Twix-ul de i le lăsai. Deci, ori ne făcură vudu memeurile, ori s-a răzbunat ficatul.
Alt P.S.- abia am îndrăznit să mă uit la ele, când le-am pozat
Ultim P.S.- nu râdeți de necazul omului 😂

Niciun comentariu: