joi, 2 septembrie 2010

Daca-i concurs, sa fie

Ca de data asta ma introduc si eu. Cris- Mary s-a decis ca-n fiecare luna sa lanseze ea pe piata google, cate un concurs. La primul nu m-am bagat, ca tocami ce chemasem deratizarea si nu mai aveam nicio rozatoare prin preajma, dar acum: surle, trambite, vuvuzele, doamnelor si domnilor, intru in concurs (ca un secret: nici nu vreau sa-l castig, doar ca lectia invatat de la un OM si poza ce a ramas, merita aflate si de altii).
Asadar, ce trebuie sa faceti, cum puteti participa si cata mita trebuie sa dati, ca sa castigati, aflati chiar de la Cris Mary, de restul va ocupati voi, precum am s-o fac si eu imediat.
Poza e asta:

povestea ei e aici.
 Pentru ca-s oameni, care zambesc doar Sambata, pentru ca-s oameni, pe care intrebarea asta-i enerveaza, pentru ca viata e rogvaiv, te intreb inca o data "ai zambit azi?"
Nu vreau sa castig niciun premiu, o spun din start sa stiti cum veti vota, dar daca prin absurd se va intampla, am sa-l dau cuiva, sa tina la purtator mereu ceva mov.
Sursa pozei: o revista de femei sau de barbati, de pisici sau de catei, habar n-am exact, stiu doar ca intr-o zi mi-a zis "ti-am adus ceva, m-am gandit special la tine, de cand am vazut-o".
Si sa nu uit: poza-i acum pe desktop si voi nu uitati sa... nu, nu sa ma votati, ci sa participati.

2 comentarii:

Cris-Mary spunea...

M-am emotionat foarte tare .. Multumesc inca o data pt ca nmi-ai adus aminte de simplitatea lucrurilor , ca nu trebuie sa ai prea multe pt a fi fericit si ca un gest atat de mic poate sa-ti aduca fericirea .Am postat pe pagina de concurs , dupa 15.09 incepe votarea dar pana atunci pentru tine un -> :)

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary >:D< Nu ai pentru ce sa-mi multumesti.