sâmbătă, 24 iulie 2010

A cui e ziua azi?

 Nu, ca nu m-a invitat si nici n-o s-o faca vreodata. Nici nu stie ca eu sunt p-aci si-i ascult si muzica. Nu vorbesc de J Lo, nici macar de alta actrita romanca, scriu de-un nene, de 76 de ani.

Da, muzica d-asta ascult eu, acum cand e viu, cand o muri i-astept si pe altii s-o faca.

5 comentarii:

artemis spunea...

Multumesc. mult! Si pentru piesa postata si pentru cele trimise! Imi place foarte tare "Fata straina", nu stiu de ce, dar am ascultat-o aproape in continuu vreo ora.

iculici spunea...

EXACT CUM AM PĂŢIT ŞI EU ... CU ACEEAŞI MELODIE. :)
DOAR CĂ LA MINE A DURAT MUUUULT MAI MULT DECÂT O ORĂ :)
VREO 2-3 SĂPTĂMÂNI. CONTUNUU (ÎN LIMITA STATULUI LA CALCULATOR SAU A UMBLATULUI PE DRUM CU CĂŞTILE ÎN URECHI :D ) :)

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@artemis- iculici mi-a retrimis melodiile si d-aia ti le-am putu trimite mai devreme. Ieri,cand am intrat pe mess si ascultam radio-ul,cineva mi-a zis "am ceva pentru tine" si erau chiar melodiile astea trei.Stiu sigur inca una de a lor si am sa imi fac curaj sa-l sun pe unul dintre cei, ce cantau.
@iculici- eu inca mai ascult Fata Straina,noaptea,pe strazi,la casti si cu volum maxim,am adaugat-o la celelate obsesii.

artemis spunea...

Atunci va multumesc amandurora! De ascultat, as fi ascultat-o si eu mai mult, dar imi trezeste amintiri si trairi atat de puternice, ca apoi nu stiu daca as mai fi scapat de o o frumoasa depresie! Asa ca ma limitez sa o ascult de cateva ori pe zi.

Fetita Junglei13 spunea...

@artemis- cu placere.