miercuri, 28 iulie 2010

Avem exact ce meritam

O fi Boc mic si al dracu', o fi ungurul ala ungur, dar si noi suntem prosti.
Sa o luam logic: mare spectacol mare, undeva in loc cu verdeata, cu fum, cu mici si alte garnituri, invitata formatia H, compusa doar din fete semiimbracate. In acelasi timp, mic spectaol la teatru, unde mergem? In locul cu verdeata. Azi asa, maine asa, pana-ntr-o zi, cand "uite domne' inchid astia teatrele". Aha, le inchid, pai si cand erau deschise tot inchise pareau.
Mai actorilor eu zic sa plecati in Burkina Faso, tineti spectacole la melci, la maimute si ce mai vreti voi, oricum p-aici nu va merita nimeni. Aia de va urmaresc cat de cat, n-au curaj sa recunoasca in fata altora, cum sa-si strice iubi imaginea de dur, in fata pisiei (sau lui psisi?), ailalti nu vedeti ca va apreciaza abia dupa ce o mierliti? Plecati si luati cu voi si recuziterii si costumierii si tot personalul ce mai e p-acolo si nu stingeti nici lumina, faceti risipa, macar atat sa stim ca platim pentru voi.

5 comentarii:

Virtualkid spunea...

...si-asa ne cam incurcau!
pastram salile de teatru pentru mitinguri electorale, atunci cand ploua!

Fetita Junglei13 spunea...

@Virtualkid- exact

artemis spunea...

Da, chiar ca nu ii meritam. Desi e mare pacat ca vor inchide si teatrul...am vazut ca se incearca impiedicarea inchiderii cu o petitie online, dar nu stiu ce ecou va avea asta asupra edililor prahoveni.

realbadpisy spunea...

mdap! i-am pirdut din cauza noastra. :(

Unknown spunea...

Oricum pretul spectacolului e cam piperat