miercuri, 28 aprilie 2010

Dac-am promis

V-amintiţi că mă întrebam eu cândva, de ce se văruiesc pomii doar cu alb?
Uite că nu-i musai, poate să fie şi altă culoare, că aşa vor ei:



Ca să se asorteze cu gardul, ca să se asorteze cu florile, habar n-am, dar aşa au vrut ei.
Şi ca să nu fie mai prejos şi să demonstreze că şi la vârsta respectabilă (tot n-am aflat la cât începe, dar cică şi cei cu liliacul şi domnul cu ideea asta, o au) ai idei, uite cum se plantează o salcie, într-o veche salcie. Ai nevoie de o veche salcie, de o găleată de pământ şi de nişte scânduri:

Scuze pentru calitatea pozelor, făcute datorită unei prostii din mintea mea. Nu pot să mă schimb, nu pot şi nici nu vreau, dar am un pitic special, ce mă face să promit rar, să nu dezamăgesc, dar dacă promit fac orice să-mi ţin promisiunea şi cum Duminică promisesem că merg la cimitir, n-a mai contat că a intervenit altceva, la ora 20:35 intram pe poarta cimitirului.

3 comentarii:

iculici spunea...

:))
îs roz? văd bine,nu?

interesant mi se pare că la voi şi copacii îs numerotaţi :)) nu cumva să se taie fără ştirea primarului ... :))

pe poartă??? ce căutai pe poarta cimitirului??? :O

PUP.

cu drag,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- da,îs roz :)).Nu iau mereu o anumită cameră foto cu mine,din anumite motive şi asta nu prinde mereu cum trebuie.Ea ar prinde,dacă eu n-aş face pe fugă,de frică să nu fiu prinsă cu aparatul prin curţile oamenilor.
Interesant e că la noi se schimbă numerotaţia din 2 în 2 ani :)),că ne înmulţim,pe CI tata are un număr de poarta,mama altul,eu normal altul şi cel corect,sor'mea, cand statea aici avea cu totul altul şi uite asa unii la 124,164,224,237.
Pe poarta cimitirului stateam,ca-mi era frica de o pisica :)),dar m-am dat repede jos.
Mai amuzant e ca ea m-a intrebat asa"e musia sa ajungi al cimitir?" si eu am zis "da,ca am promis",iar ea a continuat "cui?Lui nea Sile?", eu"nu,lor,lui tataie,mamaiei si verilor,asa ca eu ma duc,ca se supara pe mine"si-atunci ea mi-a zis"atunci merg si eu sa nu se supere,ca bunicii tai au fost prietenii mei"
TE PUP

MadMe spunea...

Rozuliu? Ce tare :D