luni, 29 iunie 2009

Experţi la pat

Mă amuză foarte mult cuvintele prin care unii/ele ajung pe acest blog.Nu am scris despre treaba asta până acum, dar mă gândesc ca poate mai ajung pe aici şi să nu îi dezamăgesc.
1-"cum ii arăţi ca eşti bună la pat?"
Bun, ai nevoie de: un carneţel, ceva de scris (pix), o oglindă, o găleată cu apă. Aşa, după ce ai făcut rost de ele trecem la fapte. Eşti pregătită? Du-te in faţa oglinzii...aşa... acum dă-ţi două palme cât poţi tu de tare şi strigă SUNT TÂMPITĂ!!!Dacă nici acum nu te-ai lămurit, ia carneţelul şi pixul şi scrie de o mie de ori SUNT CEA MAI TÂMPITĂ!!!Şi dacă nici aşa nu îţi revii, varsă-ţi găleata aia de apă în cap, măcar te răcoreşti. Câtă minte să ai să cauţi asta pe net?

Iar peste 3 ore replica nu a întârziat să apară, aşa că întrebarea numărul doi a fost aceasta: "cum arăţi că eşti cel mai bun la pat?". Să dăm o mână de ajutor şi băiatului ca rămâne nesatisfăcut şi e păcat. Dacă vrei să îi arăţi ca eşti bun ca tâmplar ai nevoie de o teslă, un ciocan, nişte cuie, un flex şi alte scule d-astea. Însă dacă vrei să îi araţi altceva ai nevoie în primul rând de o sculă şi o fată.Sfat, până ajungi la fată să urmezi aceleaşi etape ca donşoara de mai sus.

Oare aştia doi or fi avut o întâlnire d-aia oarbă (blind date) şi nu vroiau să dezamăgească?

4 comentarii:

bibi spunea...

sub sloganul...:"virgin forever" pt k astia cred k erau virgini...si cautau chestii noi...:))sa-si imbunatateasca cultura generala

Mady spunea...

=)) bine ca mi-ai zis sa nu beau cafeaua in timp ce-ti citesc blogu'!

aglaia:)) spunea...

:))=)))

un oarecare spunea...

Poate nu se gandeau la ce te gandesti tu.Poate cea mai buna la pat,saltea sau altceva