duminică, 21 iunie 2009

De ce?

"Avortul se poate face cu ajutorul substantei M care este un antihormon care blocheaza Progesteronul, un hormon necesar sarcinii. In cazul avortului metoda medicamentoasa cu M este recomandata.O intrerupere de sarcina (avort) poate fi facuta fie instrumental, fie prin medicatie. Instrumental - cu ajutorul chiuretei sau prin aspiratie. Metoda intreruperii de sarcina prin medicatie cu M este o metoda foarte sigura. Metoda medicamentoasa este cea mai recomandata pentru a efectua intrerupere de sarcina.
Acesta e un mic fragment din ceea ce am primit pe mail si ma intreb de ce s-au mai inventat atatea metode contraceptive. De ce daca iti arde de babardeala nu te gandesti si la consecinte?De ce ?Numele medicamentului nu am vrut eu sa-l scriu in totalitate,pentru ca nu vreau sa fac reclama la asa ceva.

Povia - I bambini fanno ooh
Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

bianca spunea...

ma aici ai dreptate...de sa te incarci cu probleme dastea de acum mai ales k poate o faci cu o persoana pe kre poate nu o cunosti f bine si nu stii ce trecut are...totusi suntem tineri.si ma gandeam intr-o zi...cum de cei kre isi doresc copilasi nu pot sa aiba,iar cei kre ii au accidental ii dau afara...