sâmbătă, 15 mai 2010

Pentru ca meriti

Imi place sa fac poze, dar nu sa pozez eu. Am prea putine poze cu mine si cel mai mult imi plac, cele in care nu sunt obligata sa stau in pozitie de drepti in fata aparatului. Rar am postat poze cu mine si doar pentru ca persoanele, care mi-au cerut-o, imi sunt dragi.

Intr-o noapte, tarziu, sau intr-o dimineata, devreme (pentru ca da, inca mai cred, ca, daca ziua incepe la 00, atunci incepe si dimineata), dupa prea putine ore de somn si prea multe ore de serviciu (exact ca si zilele astea), cineva spunea "uitati-va, cum ii sclipesc ochii asteia mici". Stiu ca-mi sclipesc. Cand n-or sa mai sclipeasca am sa consider, ca nu mai sunt eu.

Nu-i o justificare, dar consider ca meriti, ochii de pe blog nu sunt editati cu niciun program, sunt decupati din poza aceea.


8 comentarii:

WaLy spunea...

Frumoasa poza!!!
Iar ochii sunt chiar frumosi.

WaLy spunea...

WoW...acum mi-am dat seama...nu stiam ce vrei sa spui cu "ochii de pe blog"
chiar nu am stiut ca acei ochi sunt ai tai , si nici nu as fi ghicit :X

artemis spunea...

Ai niste ochi foarte frumosi. Iar poza chiar justifica numele blogului de " Fetita Junglei" .Eh, daca toate junglele ar arata asa..nu mai zic de fetele care le populeaza...

Omul mov (YM:laifizabici) spunea...

Fecioarele sunt timide precum bine sti. Unele dintre ele sunt foarte frumoase, altele nu. Cele care sunt frumoase sunt si cuminti, celelalte nu. La cele frumoase si cuminti li se vede sufletul prin ochi.De aia le sclipesc ochii.

MadMe spunea...

Frumoşi ochi, frumoasă poză, frumoasă fată :*

iculici spunea...

eşti bine?
nu-i râsul de luni? marţi (13) încă nu-i gata... aştept până diseară...

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@Waly-multumesc.Sincer,mie culoarea ochilor mei,imi place atunci dupa ce am plans si niciodata nu stiu ce culoare au.Plus ca sunt cunoscuta ca "blue eyes" :)
@artemis- multumesc din suflet.Din pacate jungla,in care traim, cea de zi cu zi, e mult mai urata.
@laifizabici- stiam ca tu esti si pentru tine am pus poza asta.OMUL ce o face pe Iculici sa zambeasca merita.In ultima perioada multe persoane mi-au spus ca "ochii de pe blog,hipnotizeaza sau le trezesc amintiri",dar stiam ca tu esti omul mov,special pentru iculici. Multumesc din suflet.
@MadMe- multumesc tot din suflet.
@iculici >:D< am rezolvat,cam tarziu,dar am rezolvat.Am avut o viata agitata de Miercuri pana azi si aseara am deschis pc-ul,cand am sosit, dar imi pierise cheful.Ti-am citi blogul si l-am inchis imediat.

iculici spunea...

eeeee ... şi nu ştiai tu de ce-ţi sclipesc ochii ... :)
el vorbeşte din propria-i experienţă. ştiu eu. :)

PUP.
CU DRAG,
.