sâmbătă, 27 februarie 2010

Ai grijă ce faci

Cu cine te bagi...", parcă aşa erau versurile .
Acum vreun an de zile, purtam o discuţie, pe messenger, cu cineva de la un post de radio, la un moment dat, respectiva persoana mi-a cerut o poza cu mine, i-am răspuns "nu pot, tata mi-a zis să nu dau poze cu mine străinilor", dar ca o glumă şi ţinând cont că ascultam săptămânal ce presta copilul, i-am trimis o poză cu mine, bebeluş, mi s-a spus că am complexe.
Ceva vreme după, tot prin intermediul messenger-ului, numai că de pe id-ul unei alte persoane, un altul s-a gândit să mă abordeze, proprietarul fiind plecat să "pozeze pescăruşi", i-am răspuns acelaşi lucru "tata m-a învăţat să nu vorbesc cu străini", s-a gândit să-mi dea o poză, am refuzat, tot străin rămânea, deşi ştiam cu cine vorbesc, mi s-a spus ca sunt foarte rea şi mi s-a lăsat un nr de telefon, număr returnat proprietarului odată reîntors acasă.
Poate că nu vă interesa asta, oricum nu a fost nimic grav, le-am luat ca pe nişte glume, dar eu una cred că-i alegerea fiecăruia ce face, numai că regretele apoi s-ar putea datora TÂMPENIEI.
La ce mă refer? La ştirea de aici.

3 comentarii:

MadMe spunea...

Chiar ca trebuie multa grija, niciodata nu stii peste cine dai. Eu in general nu prea dau click nici pe link-urile primite de la prieteni pe mess. Nu stii niciodata de unde rasare virusul.

Lillee spunea...

Eu sunt tare stricta cand vine vorba de chestiile astea. Nu dau poze, nu primesc...ce telefoane? Hai pa si la gara. Pai la cat misto am facut eu pah net in tineretile mele...taman eu sa cad in plasa? Ne ne ne :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- nici eu nu dau poze,la anonimi am stilul mut.Eheee,daca s-ar manca toate,nimeni n-ar radba de foame.