vineri, 19 februarie 2010

Din filozofiile mele

Cu speranţa că pe aici n-o să ajungă vreun doctor psihiatru, sau dacă ajunge sper să îşi dea seama că totul trebuie tratat ca atare, nu prin cămaşă de forţă sau internare, azi vă voi prezenta pe scurt din filozofiile mele.

Atenţie fetelor: cel mai bun ruj de buze e salata de sfeclă roşie.
Băieţi dacă cel mai bun ruj de buze e salata de sfeclă roşie, rezultă că aceeaşi salată e şi cea mai bună vopsea de ouă?
De ce? Pentru că am mâncat eu nişte salată de sfeclă şi la vreo oră, când ne delectam cu o ţigară (ştiu că nu e bine) m-a întrebat ea uimită, dacă mi-am dat şi cu ruj, când m-am jucat cu al meu Calu. Mai uimită am fost eu, când am văzut urmele pe ţigara mea şi-am crezut că au reuşit alienii să-şi ducă planul la sfârşit şi eu nu mi-am dat seama. Da' de unde? Că mi-am amintit ce am făcut, după ce am analizat totul şi-am avut nişte dileme.

Şi-acum: aşezaţi-vă confortabil, luaţi-vă pastilele de inimă si pregătiţi-vă şi nişte perne, în cazul în care o sa jungeţi sub birouri, să nu vă loviţi cumva. Stăteam într-o seară şi mă certam cu pitici, eu da, ei nu şi tot aşa, până când dintr-o dată mi-a venit minunata idee şi aşa s-au potolit şi ei, mi-au şoptit chiar, că, dacă o ţin în ritmul ăsta până şi ei capitulează. Ce idee?
M-am gândit eu aşa că unele femei devin lesbi, deoarece, când suntem bebeluşi ne dau să sugem de la sân şi probabil unora le place aşa de mult, încât la o anumită vârstă se reapucă.

N-am nimic cu nicio minoritate d-asta sexuală, fiecare poate să iubească pe cine îşi doreşte, atât timp cât nu sunt afectată eu, pentru că am trăit şi d-astea. Prima dată am rămas atât de şocată, încât a fost nevoie de intervenţia unei alte colege, a doua oară deja am ştiut ce am de făcut.

6 comentarii:

Lillee spunea...

Pai daca este cel mai bun ruj de buze, normal ca este automat si cea mai buna vopsea de oua. Doar este o legatura directa: buze-oua, intelegi? :))
Iar la faza cu alaptatul nu m-am gandit...oricum buna gandirea ta. E posibil sa fie adevarat.

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- eu am inteles,sper sa se prinda si ei :))

Culian spunea...

Interesanta filozofia ta in legatura cu alaptatul si femeile cu busola dereglata. Dar s-ar putea ca si barbatii sa se intoarca la supt din acelasi motiv, daca sunt gay !

Fetita Junglei13 spunea...

@culian- dar stii ce ma gandesc,era candva in VM,pe cand traia Dan Sava,un cantecel suna cam asa
"copilasii mei ce plange
n-are de la cine suge
ca mă'sa e constipata
si-acum suge de la tata"
si ma intreb se recunosc vreunii? :)

MadMe spunea...

Aţi zis cam tot ce-aş fi zis şi eu. Răspunsul lui Lillee zice tot despre legătura buze-ouă iar tu cu poezioara aia explici şi problema gay-lor =))

Lillee spunea...

:)) Se recunosc....cu siguranta. Dar merg pe burta:D