marți, 3 ianuarie 2012

Taina cui?!?

        Că tot am fost la capitolul de mai devreme, să vă mai spun ceva, poate-i va folosi cuiva, vreodată.
Am auzit multe femei, din diferite localităţi, plângându-se că s-au dus la spovedit şi au fost întrebate, dacă fac sex oral, dacă au o anumită poziţie preferată, dacă sunt satisfăcute, cât de des o fac şi altele legate de acest subiect. MĂI FEMEILOR, NICIUN POPĂ DE PE PĂMÂNTUL ĂSTA N-ARE DREPTUL SĂ VĂ ÎNTREBE ASTA! Te-a întrebat, te-ai ridicat şi ai plecat sau dacă ai posibilitatea, suportă şi înregistrează-l.
       Pentru că peste tot e viaţă, aşa şi popii sunt popi şi popi.

10 comentarii:

mihaeladr spunea...

Fii sigura ca nici un popa nu te-ar intreba pe tine sau m-ar intreba pe mine asa ceva! Exista si persoane carora li se pun astfel de intrebari ca stiu ca nu riposteaza in nici un fel!

Fetita Junglei13 spunea...

@mihaeladr- asta sunt foarte sigura,dar ce n-am inteles eu la femile astea e de ce au stat si-au spus? De ce? Se ridicau si plecau,nu sa stea si-acum sa spuna ca toti sunt la fel.Nu,eu zic ca e ca-n viata,precum sunt oameni si oameni,asa sunt si popi si popi.

Baldovin spunea...

In momentul in care popa crede ca se poate baga in problemele sexologice sau psihopatologice cred ca trebuie sa mearga la studii de psihoterapie si sa faca el insasi o cura didactica.

Din pacate sunt multi (poate prea multi) popi care confunda spovedania cu videochatul. Traim vremuri tulburi iar credinciosul clasic e cel mai bulversat. Cei care au probleme sufletesti mai mari decat cele ale strabunicilor, in special de natura sexuala ar trebui sa mearga la psiholog. Preotul nu este competent in acest domeniu.

madMe spunea...

Asa se intampla cand nu mai treci nimic prin filtrul mintii si tii capul doar ca sa nu ploua in gat! Pacat totusi ca sunt si astfel de popi.

UnPorc spunea...

Fiica mea, ia spune ai luat-o la cioc? Si ti-a placut? Ia vezi ce-i sub sutana :D

Fetita Junglei13 spunea...

@baldovin- exact asta spuneam si eu.Nu are niciun drept sa intrebe asa ceva.
@madMe- sunt altii si mai rai,dar stiu sigur ca printre ei au mai ramas si oameni buni.
@UnPorc- niciun porc n-are dreptul sa intrebe asta :P.Stii,cred ca ii parea asa de rau,ca nu le putea pune sa se uite sub sutana,ca erau si altii p-acolo.

Cris-Mary spunea...

Arshh, sincer sunt atat de revoltata ca m-as duce si eu la spovedanie sa vad ce ma intreaba domn parinte .. ca apoi ii pun si eu niste intrebari lui ..

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary -cum ti-o fi norocul,ca observ c-acum nu mai e nimic cum era.

Mihaeladm spunea...

?!?! acum nici nu ma gandesc la vocatia religioasa, da' chiar si pentru un "mirean" mi se pare aiurea sa te intrebe ceva legat de viata sexuala. Exceptand ginecologul. :)

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- acum,c-ai zis,ma gandesc ca poate o fi avut omul studii in domeniu si vroia sa le faca un bine :)