marți, 31 ianuarie 2012

Întrebare pentru femei matinale

    Dragele cui vreti voi, am şi eu o dilemă (ştiu, cam multe).
    Treaba e cam aşa: la serviciu intru la 8:30, dacă plec cu microbuzul, plec d-acasă la 7:50, dacă ar fi să plec pe jos, plec d-acasă la 7:40, dacă plec cu al meu coleg şi-a mea colegă, cu automobilul colegului, plecăm la 8:20 cel târziu, 8:16 cel devreme (rar celelalte variante şi ţinând cont că ieri, al meu coleg a uitat să ne spună că nu cotizăm la el şi-a făcut-o abia la 8:00, când am ajuns eu la punctul de întâlnire şi-am văzut nimic- nimic, nicio maşină-şi tot am ajuns la 8:20, e bine). Ce nu pot eu să-nţeleg e următoarea afirmaţie, pe care o tot aud "ooo, asta viaţă, să îţi tot ajungă timpul să te pregăteşti, de la 6 la 8". Asta vreau să aflu: de ce m-aş pregăti două ore? Bun, mă scol, întredeschid geamul, mă spăl pe ochi, între timp ibricul e pe foc, îmi fac cafeaua, apoi în timp ce sorb din ea şi îmi distrug viaţa cu o ţigară, iau pulsul aerului şi îmi dau seama cu ce mă-mbrac. Dacă îmi dau cu  maclavaisuri, bine, dacă nu, tot bine, mă pieptăn, îmi pun mâncarea-n geantă şi pa. De ce mi-ar trebui două ore? Aaaa, că includ şi mişcarea, bun, o includ, dar nu fac aşa de multă. Ce ar trebui să fac în două ore si nu fac? Aaaaa (din nou) că am avut nevoie de două ore şi ceva, în a doua zi de după viscol, ca să fac pârtie, da, recunosc, dar mi-am stabilit programul de seara. Mă-ntreb, dacă m-aş fi sculat cu două ore mai devreme, în ziua de după viscol cu câte ore mai devreme trebuia să mă scol?
     Recunosc şi că am o colegă, care se trezeşte de la ora 4 ca să facă mişcare. Ei bine, nici pe ea n-o-nţeleg. E bună mişcarea, nu zic nu, dar să te trezeşti de la 4, când tu pleci d-acasă la 7:50? Cam câtă gimnastică să faci?
     Aşadar, aştept şi eu nişte opinii: de ce mi-ar trebui două ore de când mă trezesc până plec?Ce ar trebui să fac şi nu fac?
     Zău, că-mi vine să cânt "piri,piri galebna" de câte ori aud afirmaţia respectivă.

4 comentarii:

Cris-Mary spunea...

:)) Maxim juma de ora si sunt gata :D
Nu ma incadrez la oferirea unui raspuns :D

madMe spunea...

Dacă afli ce trebuie făcut în alea 2 ore dimineața să îmi zici și mie că nici eu nu fac. :D Maxim 45 de minute și asta cu duș, mâncat, îmbrăcat și lălăială. Și când alergam dimineața îmi lua încă o jumătate de oră în plus, adică o oră și un pic cu totul.

Ana Elisabeta spunea...

Din păcate nu am un răspuns la întrebarea ta. Doar îţi susţin dilema :) Şi îţi exemplific că al meu partener de viaţă vrea să citească ultimele ştiri, să răsfoiască facebook-ul, să-şi verifice mailul şi să clickuiască nişte jocuri înainte de a pleca la lucru. Dar asta nici juma' de oră nu ar dura.
Priveşte partea cea mai pozitivă a trebii: ritmul tău e perfect şi ai parte de un somn complet! În rest, fiecare cu bau-bau-ul lui :)

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary- dar te incadrezi la categoria mea :D
@madMe-da,daca am nevoie de dus,45.Cum aflu te anunt.
@Ana- sincer,in treacat asa,ajung si eu pe fb.
@all- dar,cred ca m-au "blestemat".Sunt treaza de la 6 si nu stiu ce sa fac.Mai am o ora si cred ca fac integrame :))