marți, 6 iulie 2010

Niciodata

Niciodata sa nu va duceti la o nunta, ce se desfasoara intr-o locatie cu multe foisoare (unul), multe terase (una), o gradina si 3 restaurante. Nu, ca nu-i nicio problema cu muzica, nu se aude faimosul manelist de dincolo de perete, dinspre rasarit, nici macar formatia "habar n-am cum s-a intitulat", de dincolo de peretele dinspre vest si nici macar o nota, de la formatia localului situata in foisor, pentru ca nimeni nu indrazneste sa perturbe magnificul, minunatul, mirobolantul spectacol oferit de catre vedeta judeteana (autointitulata), dar in momentul in care renuntati la nunta, in favoarea meciului, pe care-l urmariti de pe terasa s-ar putea sa fiti descoperiti de catre unele persoane de la nunta dinspre vest si uite-asa sa va treziti sechestrati, cand la unii, cand la altii.
Niciodata sa nu incepeti cu una tie, una, doua-mie, cand miri isi numara averea stransa, s-ar putea sa se razbune, cand va asteptati mai putin, dar atat de amuzant.
Niciodata sa nu va rugati sa ploua in weekend. Poate ca Doamne Doamne nu va asculta o data, poate nici a doua, nici a treia, dar a J oara, va va asculta, atat de bine, incat primul dus il faceti dimineata la 6:30, cand va dati seama, ca la ora asta trebuia sa dormiti, nu sa plimbati sandalele dintr-o mana intr-alta si sa va transformati intr-o paparuda si-al doilea, seara la 21, cand realizati ca nu sunteti singurii in situatia de stanga doi pasi, dreapta mult, iar stanga si ai ajuns.
Niciodata sa nu aveti astepari de la oamenii, ce cred ca haina face pe om si care devin pupatori, in momentul, in care afla in ce calitate esti tu p-acolo.
Niciodata sa nu stati la o nunta,petrecere, cumetrie, pana dimineata la 6, daca in ziua respectiva trebuie sa ajungeti si la serviciu.
Niciodata sa nu va enervati pe cineva, care va face vaca, spuneti-i doar ca, din moment ce va intelegeti, asta inseamna ca-i un bou, nu?
Niciodata sa nu faceti schimbari noaptea, dimineata oamenii or sa fie in stare de soc :))

5 comentarii:

Unknown spunea...

bun de tinut minte

eu spunea...

Cea mai ciudata nunta ever,finalul cu berbeci a fost cel mai reusit :)).......................si ploaia :))

eu spunea...

Am uitat: soc total,dar faina priveliste.

Anonim spunea...

Multe sfaturi pe metrul patrat. Ideia e ca nuntile din romania sunt jalnice

Fetita Junglei13 spunea...

@vreausapotsapotsavreau- unele da,unele,din contra sunt mult mai placute decat la altii,din experienta.
@eu- ciudata da,dar amuzanta pentru unii :)).Si n-ai pariticpat la cea mai minunata a treia zi dupa nunta,abia atunci ziceai ca a inceput totul :))
@Veronica- ma bucur ca esti ascultatoare.