duminică, 11 iulie 2010

Chiar e adevarat?

Acum vreo cateva seri avui chef de ceva anume si cum nu se putea de una singura, imi gasii si partenera. Toate bune si frumoase, mai ales ca dupa prima, ma urcai pe pervazul ferestrei, ca mi se paru cerul atat de frumos si alta pozitie nu gaseam:

Facuram multe, de la masurat inaltimea la care sareau floricele de porumb (era simplu sa punem un capac,dar nu mai era asa de distractiv), pana la , dar cel mai distractiv a fost cand eu am gasit o revista din 25 Iunie (nu-i asa de veche, eu prin casa ei citesc reviste si de acum 5 sau 10 ani).
Eu stiu ca despre asta sau aseamanator a scris si Florica ( aici pe singurul blogodivertisment) , dar nu ma pot abtine.
Asadar sa revenim, citii eu pe la nu stiu ce pagina, ca se luara de Chisu, ca-i imbracat gros in plina vara (nu m-ati vazut pe mine zilele astea, mai ales ieri. Declar vara asta, cea mai febroasa din viata mea, mereu am racit vara, dar asa de des ca anul asta si asa de rau nu) si nu gasii nimic de ras, pana cand ajunsei la penultima pagina.
Ori sunt nebuna, ori sunt nebuna, dar oare unii chiar scriu la rubricile, asemanatoare celei, pe care-am citit-o "Despre sex fara perdea" sau sunt inventiile celor ce le publica? Altfel nu-mi explic urmatorele:
"Ma numesc Lucian si am urmatoarea problema: vreau sa fac dragoste fara prezervativ cu logodnica mea, dar nu pot, pentru ca din momentul erectie si pana in momentul ejacularii, din penisul meu ies picaturi foarte mici de sperma si mi-e frica sa nu ramana gravida la momentul nepotrivit. Ce e de facut?"
L-au sfatuit sa discute cu ea sau sa consulte un specialist, eu l-as fi intrebat din prima: ce varsta ai?
Cazul al doilea, nea Marin Iancu "am 74 de ani, nu am avut nicio boala venerica, nu am prostata,dar, cu toate aste,nu mai am erectie decat foarte rar. Exista vreun remediu ce ma poate ajuta? Ce parere aveti de Viagra?"
I-au recomandat si lui sa discute cu un medic si pe final l-au ranit atat de tare, incat presimt ca lui nea Marin i-au dat lacrimile "inca un sfat: va rugam sa va impacati cu mersul firesc al lucrurilor si cu modificarile care se produc in organism cu trecerea timpului". Nea Marine, sincer acum, baba mata stie sau vazusi altceva?
Chiar scrie cineva la rubricile astea? Chiar citeste cineva astea pe bune, nu doar pentru amuzament?

Niciun comentariu: