vineri, 19 iunie 2009

Legal sau ilegal

Care sunt orele legale de somn? E vara, anotimpul in care somnul meu nu isi mai face datoria si mi-e frica sa nu comit o ilegalitate. Si pentru ca in momentul in care scriam lucrul acesta, un amic al meu, care nu doarme de ceva vreme, ma intreaba "De ce o foaie e o singura foaie, dar are doua parti?" v-as ruga sa-i raspundeti si lui. Dupa cum vedeti nu-s singura cu intrebari.
Merci amice.

3 comentarii:

bibi:) spunea...

pentru ca si tu esti una si ai si fata si spate:))cu toate k tu uitasei asta intr-o zi=))

iculici spunea...

O NOAPTE DORM. CAT DE CAT. URMATOAREA NOAPTE FUGE SOMNUL. SI UNEORI FUGE CAND TRE' SA MA TREZESC LA 6.00 PENTRU SERVICIU.

SI INTR-O NOAPTE DE ASTA CAND S-A HOTARAT SA FUGA LA ALTCINEVA, S-A "NASCUT" INTREBAREA "TU CE IUBESTI CEL MAI MULT?" :P

soryn_alina spunea...

cred ca daca o mai tin mult cu viata asta de om cu capul intodeauna pe umeri .. o sa inebunesc ... am sa tin capul si pe perna .. de azi .. sau .. de la noapte ..depinde de cat de ilegal e sa dorm ziua .. dar cum ca eu doar ziua dorm .. si nu nu e la ce va ganditi .. daca stau in prahova " PH PATRIA HOTILOR " Asta nu inseamna ca sparg usa la ora 3 dimineata ... nu de alta dar le deschid cu o agrafa ! hai sa comitem si noi o infractionalitate ca e tara plina de oameni corecti ... " servim patria din plan orizontal cu patura in cap ! "