miercuri, 19 octombrie 2011

Sunt o femeie frumoasă

Da, sunt o femeie frumoasă.
Şi nu mă refer la ochii mei. Nu, pentru asta n-am niciun merit. Oamenii-mi spun ca am ochii frumoşi, ciudat, eu îi văd doar nişte ochi, dar ce e important e că îi văd. N-am niciun merit pentru asta, sunt doar o moştenire genetică, apărută de undeva de departe (tatăl tataielui meu i-a avut aşa cândva). Oamenii nici măcar nu mă cred că nu ştiu ce culoare au, atunci când îmi fac complimente, dar nu-i niciun bai, cine vrea să priceapă o face.Nici măcar cu machiajul, nu-i ajut să iasă în evidenţă.
Am nişte coate fantastice, hmm, nu mi le admiră nimeni. Despre pistrui nici nu mai zic, am, câţi nu ştiu, dar am, nu-i vede nimeni, că-s ochii mai zglobii.

Şi nu mă refer nici măcar la fizic. N-am făcut nimic nici pentru asta. Sau poate am făcut?! N-am un fizic de invidiat, dar unii şi-l doresc, c-aşa e omul, ce are nu îi place şi-i mai frumos al altora. Am făcut!? Nu ştiu, genetic aş avea cu cine semăna aşa slabă, dar poate şi faptul că am o viaţă foarte activă fizic mă ajută să rămân aşa.
Şi nici măcar stilul vestimentar adoptat nu mă face o femeie frumoasă. Nu, pot purta cu graţie o salopetă de miner şi tot cu aceiaşi graţie o rochie sau o fustă. Aaaa, da, îmi plac mult rochiile, d-aia şi le adaptez în funcţie de vreme.
Sunt o femeie frumoasă, pentru că asta văd în oglindă, o femeie frumoasă.
Ştii de ce ?
Pentru că învăţăturile primite m-au ajutat să devin o femeie frumoasă.
Pentru că gândurile mele mă fac să fiu o femeie frumoasă.
Pentru simplu fapt că mă pot privi în oglindă şi să văd aceiaşi eu de odinioară.
Pentru că am ales cale mai grea, dar care m-a lăsat frumoasă.
Pentru că, pentru că, pentru că...Pentru mine sunt o femeie frumoasă şi asta e tot ce contează.
Pentru EI am rămas aceiaşi şi asta e tot ce contează.

Sunt o femeie frumoasă şi doar câţiva mă văd o femeie frumoasă, dar mi-am promis de multă vreme, că orice ar fi, am să rămân o femeie frumoasă.

Cândva vroiam să-i pun titlul “Eu n-o să fiu niciodată bogată, dar nici săracă cu sufletul" (dă un click aici, ai să-nţelegi mai multe), cândva, după ce tocmai auzisem cuvinte frumoase.Cuvinte legate de fizic, cuvinte goale spuse cu un singur scop. Cuvinte, care oricum nu şi-au atins şi nici nu-şi vor atinge vreodată ţinta.

2 comentarii:

madMe spunea...

Așa e, frumusețea înseamnă mult mai mult decât partea fizică și tu ești cu adevărat frumoasă :*

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- multumesc.Frumusetea inseamna si cum te simti tu si ceea ce faci tu,parerea mea.