marți, 11 octombrie 2011

Pregăteli

Cu scuzele de rigoare, dar deja-mi apar primele semne de avansare în vârstă.
Măi oameni buni,răi, slabi, graşi, cu alcool la bord sau nu, Cris Mary dorea să ştie ce întreprind eu înainte de o întâlnire. Te rog iartă-mă, norocul meu a fost MadMe, de la ea mi-am amintit.

Aşadar, de la Cris Mary am înţeles că trebuie să detaliez ce fac în cazul unei întâlniri d-alea, de s-ar lăsa cu fluturaşi la stomac (de parcă stomacul ar fi insectarul corpului).Păi, adevărul e că nu fac nimic diferit, de îmbrăcat iau ce e mai lejer şi din prima, iar de machiat ca de obicei. O conta ea prima impresie, dar pentru mine nu, eu să fiu eu şi atât.
Pe MadMe observ că o interesează pregătirile înainte de anumite plecări:
Ieșire la cumpărături/scurtă plimbare/eveniment sportiv- simplu, îmbrăcăminte sport, machiat dacă e necesar, păr zbârlit sau lins, depinde de şampon sau de starea vremii.
La serviciu- depinde de stare
Ieșire la picnic/la pescuit/cu cortul- şi mai simplu, că ştiu din timp data şi am totul pregătit ca la carte, ca haine, de obicei le aleg pe cele de camuflaj.
Plecare în concediu- depinde de locaţie, dar tot din timp le am pregătite. La haine găseşti şi una două elegante, dar restul sunt sport, că doar d-aia plec, să colind la pas.Machiaj-creion dermatograf, rimel şi cremele nelipsite.
Ieșire mai în oraș/la club/la nuntă- clubul îl tăiem, în oraş presupun că o asociez cu ieşirea la birtuţul din pădure şi aici n-am nimic specila, depinde de eveniment. Cât despre cumetrii, depinde, depinde de fiecare în parte: dacă e la birt şi ţinuta se cere, aleg musai rochie (mă înscriu printre femeile, care poartă rochii, fuste şi pantalonii sunt doar un accesoriu pentru colindat mult, pentru sport şi pentru alte diverse evenimente), îcălţările le găsesc repede şi hai să zic, că-mi ia o jumătate de oră ca să mă pregătesc cu tot cu machiaj şi coafat.
La teatru merg elegant :))
La spectacole merg în funcţie de natura fiecăruia.
La restul tot ritualul (machiaj, îmbrăcat, etc) îmi ia maxim 15 minute.

4 comentarii:

madMe spunea...

Hihi, mă bucur că am fost utilă și ți-am adus aminte de leapșă :P

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- multumesc din suflet >:D<

Cris-Mary spunea...

Multumesc ca ai preluat leapsa :) Observ ca in curand vom sparge mitul ca femeile stau ore in fata oglinzii ..

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary- norocul meu a fost MadMe,ca am citit atunci si am zis ca ma apuc de scris,cand revin la pc, dar s-a vazut cum m-am apucat.