miercuri, 8 iunie 2011

Senzaţional, fantastic...am

Sunt o femeie slabă, sub greutatea normală, conform testelor. Nu-i o noutate, ştiu asta de vreo câţiva zeci de ani.
Mai în glumă, mai în serios, le şi spun unora că mi se trage de la cei 250 ml de oţet de mere, băuţi acum zeci de ani de zile (ştiu ele, vinovatele).
În ciuda aestui fapt, tot nu mă am bine cu vara, deloc. În fiecare seară fac febră, mă-mbrac cu haine mai groase şi a doua zi sunt ca nouă. În schimb ziua trec de la pantaloni scurti, la fuste scurte, la rochii lungi, la maieuri, bluze şi mai puţin bluze şi nu-mi pasă deloc, de părerea altora. Bun, n-o să mă vezi că intru la teatru cu fustiţe de o palmă sau mi-arăt picioarele, pentru a auzi cântecul claxoanelor sau corul fluierătorilor, nu, adaptez hainele, în funcţie de deplasare, ca şi ieri, când m-am îmbrăcat ca o mamă.

Ce nu-nţeleg eu (sunt o neînţelegătoare, ştiu) şi nici nu cred că am s-o fac vreodată, e faptul că unele femei îmi spun că am ceva, ce deţin din naştere.
Am fost săptămâna trecută cu o femeie să-i pun un zâmbet, într-un fost loc de muncă şi-mi zise fosta şefă "dar tot slabă ai rămas, în schimb ai parte terminală". Ceeee? Aoleuu, bine că mi-a zis, că eu habar n-aveam.
Leana (n-o cheamă aşa, dar ca să cităm din altele "simţim noi o plăere deosebită, să pocim prenumele") îmi zice asta zilnic şi-i spun "norocul meu cu tine, că de câte ori merg la Vecinul Costel, mă întreb, oi avea ori n-oi avea".
Pe bune, acum, zilnic se găseşte câte o persoană, care se simte datoare să-mi spună că am. Ori eu am fost informată greşit, în copilărie, ori ele abia acum realizează.
Dacă n-aveam, mi s-ar fi părut normal, să mi se spună, dar dacă am de o viaţă, de ce s-or complica?!

6 comentarii:

madMe spunea...

Azi remarcă partea terminală, mâine vor observa că ai ochi, mâini, urechi , gură sau mai știu eu ce ... wow ce surpriză :))

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- exact asta le spuneam "ochi stiu ca am, tot de la voi,dar fantastic, am si parte dorsala,oauuuu,cum de n-am stiut pana acum.Intr-o zi o sa descopar ca am si coate" si tot ei imi zi, ca sunt rea :))

Mihaeladm spunea...

:) Si eu am fost dintotdeauna sub greutatea normala, desi n-am utilizat reteta cu otetul de mere. :)
Si din pacate nici eu nu ma am bine cu vara - nici caldura, nici soarele.
Problematice suntem!

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- n-am utilizat reteta de slabit,nuuuu.Cand eram mica si ne-am dus pe Transfagarasan,din cauza mea,care aveam rau de masina,tata oprea masina mai mereu.Sor'mea si GM mi-au zis ca trebuie sa beau otet de mere,ca doar asa imi tree si ele mimau si eu beam.In nici 15 minute am baut 250 ml.Nu de la el mi se trage,dar asa m-amuz eu cu el :)

Lillee spunea...

:)) Ai parte terminala? Pe bune? Eu credeam ca ai portbagaj, serios...

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- iti dai seama?!?!Am!