joi, 16 iunie 2011

Frecvenţe

Săptămâna trecută, pe seară, în timp ce ascultam un post de radio, l-auzii pe tânărul dj, când spunea ceva ce suna cam aşa "a venit vara şi toată lumea se gândeşte la mare. Prost să fii să nu o faci" şi mă gândii oare o avea habar, că-s anumite boli, când nu e indicat să mergi la mare? Sau că-s oameni, ce iubesc muntele, nu marea? Sau multe altele?
Şi schimbai frecvenţa. De atunci, seara nu mai ascult acel post de radio şi mi-amintesc de ce spunea fata (tot de  la acelaşi radio), despre cum oricine poate, despre pasiune şi răspunsul aeluiaşi dj, şi chiar că proastă oi fi, de l-oi mai asculta pe dj-ul acela. Păcat, că-i muzica plăcută.
Oare unde or fi dj-ii de altădată?

- Fata Straina
 
 
- Ceasul
   
 
- Ruina
   
 
Dacă te încadrezi în categoria "prost", nu-i bai, pentru noi există şi alte forme de relief.

7 comentarii:

Mihaeladm spunea...

Cred că mă încadrez în categoria super-prost : nu doar ca nu mă gândesc la mare, nici n-am fost vreodată. Nu simt că-mi lipseşte. :)

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- atunci meriti sa afli,ca e un dj, pe care il asculti :)

Mihaeladm spunea...

Hihihi, deduc că e de la Wyl fm.
Insă dacă e de la ei, atunci nu-mi place John, începând cu numele şi terminând cu graba cu care aruncă vorbele. Dacă de el era vorba, că de restul am părere bună.

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- Ioan e :)) Eu zic ca suntem rele, dar asta e adevarul.

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- am sonor,am reinstalat driver-ul de sunet,mi-era frica sa nu se intample ceva,daca nu instalez windows-ul inainte si cum aseara nu mergea,in seara asta am zis "fie ce o fi" si-acum am, aud cum se comenteaza despre eclipsa d eLuna

Mihaeladm spunea...

Hihi, probabil adevăruri sunt ambele afirmaţii. ;)

Cât despre reinstalări, mi-e frică să nu mă păgubesc mai rău.
Încă rezist să mă uit la youtube ca la filmele mute.
Noapte bună atunci, că sonoră poate fi!

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- noapte buna.Am stat doar sa vad Luna :)Am riscat si mi-a reusit,dar si mie-mi era frica,in prealabil,mutasem tot din C.