joi, 23 iunie 2011

44 de bune si rele, nu numai miere

          Cine a zis că, dacă te căsătoreşti în Mai, nu o să ai o căsnicie stabilă? Cine?Aud...n-aud nimic, pentru că momentan nu se ştie, de unde vine superstiţia.
Aaaa, dacă-i doar cununie civilă, nu se pune?
Bun, atunci să ne gândim la nunţile din post. Ce te faci (în zilele noastre nu se mai pune, nu mai e la modă şi pentru bani, ei acceptă orice), dacă realizezi prea târziu că nunta ta pică în post? Obţii o aprobare de la Patriarhie şi-apoi sănătoşi să fim cu toţii, şi participanţii şi protagoniştii şi viitorii omponenţi ai familiei. Da' vedeţi voi, apar superstiţiile şi vaietele, că vezi Doamne numai dezastru, numai trăsnete şi fulgere, că Doamne Doamne n-o să fie de acord cu nunta asta.
Numai că sunt 44 de ani.
44 de ani şi trei pahare diferite, chiar dacă nu sunt adecvate, roşu pentru el, că aşa i-a plăcut, auriul ei, că aşa şi-a dorit şi cel din mijloc ei, ce a apărut cu 11 ani mai târziu, c-aşa a simţit.

5 comentarii:

iculici spunea...

să fie sănătoși!
și să serbeze cât mai mulți ani!
:)

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- sa fie!sa fie si altii!Spre amuzamentul tau,jumatate de zi decurse asa: eu il intreb pe el dimineata: in cat suntem?
el- 23,ca maine e Dragaica.
eu- bun,23 si ce e azi?
el- 44 de ani
ea,la vreo cativa metri departare
eu: in cat suntem azi?
ea:- 20
eu- 20 pe naiba, 23.
ea- uite ca stiai
eu si?
ea- si ce?
eu: maine e 24, DRagaica, ziua fratelui tau,azi ce e?
ea: Joi:))
am intrebat-o apoi de alte date,ce n-aveau legatura, am stresat-o pana la 14:30 cu intrebarea "ce e azi?",ea nimi, hiar mi-a zis "du-te,ca tu n-ai scapare,esti la fel ca tac'tu"
Am sunat apoi o DOAMNA,c-am aflat ca plangea si-am zis sa o fac s auit pt cateva minute si cand m-a intrebat de ei,am povestit despre mama si ea zice "las' ca o sun si eu s-o intreb ce zi e azi?" :))
a sunat-o si Ioaneee si Mama Nonica,seara cand m-am intors,i-am adus o cutie de bomboane si am scos sticla de la rece (nici sticla n-a vazut-o) si am asteptat-o in casa,iar am intrebat-o "ce e azi?",iar ea mi-a zis "23.44 de ani",ca mai aveai nitel si ma suna primarul =))

iculici spunea...

:))

vă pup pe toți. de fapt, vă pupăm :D

PUP.

Lillee spunea...

La multi ani in continuare. :)

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- sa fiti santosi, bre >:D<
@Lillee- sanatate sa fie! Merci, la fel.