miercuri, 13 aprilie 2011

Povestea unei "case"

A fost odata, pe vremea in care unii dintre noi de-abia am inceput sa descoperim scamele de pe covoare, iar altii inca erau doar in proiectele parintilor, un om simplu. Si omul avea patru copii, o fata, un baiat, alt baiat si-o alta fetita.Omul lucra in sectia unei uzini de armament si, desi isi putea permite si altceva, omul manca mamaliga cu untura, sa poata construi o casa maaaare copiiilor. Si-a interzis omul multe, copiii i-au crescut, una dintre fete i-a daruit si nepoti, omul intre timp a iesit la pensie, casa a ramas la fel, maaare, maaaaare si rosie. In paralel a inceput constructia alteia, tot mare, dar ultima.
Era un om bland, glumet, vesel, pana intr-o zi, cand s-a produs schimbarea. Fetita lui, devenita intre timp domnisoara, suferea de o boala incurabila. Omul n-a rezistat mult, inima lui a cedat, intr-un an s-a stins, la cateva luni dupa, i s-a dus si fetita. Acum sunt amndoi, intr-o casa mare, ultima casa mare, pe care ca si prima n-a reusit sa o duca la sfarsit:
DSCN6313
DSCN6321
Povestea s-a petrecut acum 15 ani, dar se poate repeta oricand, pentru ca viata e o "plaja".
Povestea e doar pentru cine vrea sa inteleaga.

2 comentarii:

Lillee spunea...

Am inteles perfect. O viata avem si oricat ne-am chinui, oricat ne-am priva de la un trai omenesc pentru a face "avere", case...nu luam nimic cu noi...

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- da si de multe ori prin gesturile noastre ii nefericim si pe altii.