duminică, 10 februarie 2019

Vin hoardele!

Acum depinde și de veacul, în care te-ai născut, dar în Paleolitic, când mă încălțam eu cu mănușile, auzeam bătrânii că vor veni americanii.
Veniră ei, dar ce făcură văzurăm unii. Mna, acum, conform a ceea ce am învățat la istorie, cred că vin turcii. Nu, nu cei din seriale, că ăia au invadat de mult. Cred că nici făcătorii de pâine. Ăștia au venit în '90. Să fie cei ce au croitorii?! Nu știu care, dar presimt că vin.
Să ardem femeile, să pitim ogoarele, să otrăvim fântânile! Așa strigau cândva, nu ? Bine, cred că era invers la prima parte, dar sigur p-aia cu fântânile am reținut-o. Și cum de câteva zile tot apare apa otrăvită la robinete, eu asta cred: vin turcii, tătarii și alte hoarde!!!
Cum nu-i așa?! Voi nu v-ați întrebat de ce apar așa deodată ? Boala struțului pierdut la ovine, porcine, caprine, bovine, gripa genunchiului la oameni, păsări turbate și multe altele.
Încă mă gândesc la studiul ăla de anul trecut cu cele mai poluate orașe din țară. Hmm, Ploieștiul nu se situa printre primele.
P.S.- încă mai caut poze cu "furnale" în pc, pentru a face o comparație.

Niciun comentariu: