joi, 5 mai 2011

Neclare,dar cu mesaj

Sunt neclare, dar sunt facute în locuri, unde pozatul nu e permis.
Albastru- gust de guarana.
Verde-gust de...
de portocale- gust de portocale.Oau?! Nu ştiam asta ca şi în cazul zmeurei.
Păi, dacă au îneput pe culori, de ceu la mijloc e altceva.?


Vă amintiţi bomboanele astea? Îmi plăceau, nu ştiu dacă au aelaşi gust., dar sigur nu se numeau fulgi de paşte. Sunt fulgi de păsări sau fulgi de zăpadă?
Dar de stilele acelea cu model, în care era sirop? Astea mi-au amintit de ele.Mi-au amintiti şi atâţ, că n-am avut uraj să încerc.

 Azi zâmbesc pentru dumneavoastră. Ahaaa, minunat, dar zâmbind aşa la trei clienţi a uitat să dea restul (între 1,5 lei şi 2,5 lei), închizând casa. A aşteptat vreunul? Nu, până se deshidea casa iar, trebuiau să asiste şi la cumpărăturile celorlalţi. Pentru prima am crezut că e o greşeală, dar 15 minute, ât am aşteptat prin zonă, am văzut ă greşeala s-a repetat selectiv.

7 comentarii:

Cris-Mary spunea...

Hehehe .. si tu ai ochi de vultur :D:D Oricum e funny :D:D

madMe spunea...

Tare tanti, cum a uitat ea sărăcuța de rest, vai vai...

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary- ochii,de la ei pleaa toate.
@madMe- am studiat-o bine,cat am stationat dincolo de asa.

Anonim spunea...

Mie mi plac iaurturile cu gandaci, da da , e a uitat , n a avut marunt saraca:))maine o da afara ca i ai facut reclama negativa.

Fetita Junglei13 spunea...

@darias- sa ia leitina :))

Brutacu Hector spunea...

Bomboanele acelea nu mi-au placut niciodata.

Siropul la care faci referire este aqua qhioara in comparatie cu ce stiai tu de pe vremea cand te jucai in tarana/nisip...
Iti recomand siropul Plafar! Gasesti la Kaufland sau la Carrefour(din mere sau din muguri de brad). Este singurul care mai are ceva urme de amintiri din trecut si care prezinta o vascozitate acceptabila.

Fetita Junglei13 spunea...

HB- erau acrisoare,cand eram pii,dar nu erau fulgi.
Siropul,cred ca e apa chioara, dar sticla ne-a atras,sticla ne-a faut sa depanam amintiri.Merci pentru recomandare,dar prefer siropul de visine de gradina si siropul de muguri de brad de la sursa,din brad de Maneciu sau de unde se mai poate.
Dar ce fain era cand ma jucam in nisipi cu masinutele.Ahhh,ce m-as intoarce in anii aia,cu tot cu citronada la plic,nu doar cu sirop.