sâmbătă, 14 mai 2011

Două ore cu pensionarele

Sunt încă vie, dacă s-a preocupat cineva.
 Şi nu din cauza aceea nu am scris, dar când am avut chef, n-a avut blogspot-ul, m-a luat iar cu "spuneţi ce făceaţi în momentul, în care.... eroare...". Când n-am avut chef, nici n-am încercat, am râs de mă dor fălcile  doare pielea de pe obraji, petrecând vreo două ore cu pensionarele.
Eu ştiu asta de multă vreme, dar să retineţi şi voi: cu pensionarii e mai distractiv, decât cu pensionarele, astea te iau cu măritişul, cu moda, cu explicaţii, învăţăminte cam aşa "dacă aveam anii tăi nu-mi scăpa unul, eu la tinereţe...". Şi credeţi-mă, multe dintre ele au făcut în tinereţe, ce voi nici nu visaţi. Deschidem paranteza de orice fel, ca să vă cruciţi şi voi, nu de mult în biserică fiind, în genunchi stând, mă ia de coada de iapă una bucată mătuşă (tot de a tatei; deci paranteza primă a fost pătrată), care ce-i drept la 82 de ani arată ca de 60, şi-mi zice "ridică-te că n-ai păcate (uitasem, stătea pe saunul vecin cu genunchii mei)", mă strâmb la ea, o fac să înţeleagă, mă lasă âteva minute şi-mi zice "mişcă-te sus, ca să-ţi arăt o partidă bună", mă strâmb iar, întreb în gând un pitic, cât iau pentru omor şi-o aud din nou "eşti fraieră, nu ştii ce pierzi, ce l-aş smotoci niţel, dar nu mai am anii tăi". Închidem paranteze, deschisă prima dată.
Acum e prima dată, când mă pot conecta, dacă nu-mi dispare cheful, poate şi scriu ceva.

3 comentarii:

madMe spunea...

Așa e,cu oamenii în vârstă, dacă îi prinzi în toane bune,te prăpădești de râs. Scot niște chestii de te dau pe spate :))

Cris-Mary spunea...

Tare matusa :D:D:D AM vazut ca blogspot nu prea a fost cuminte, nici comentarii nu prea am reusit sa postez. Te-ai gandit sa schimbi platforma?

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- ma amuza mai mereu :))
@Cris Mary- da, a faut un pic urat, s-o fi saturat de atatita "aberanti".Sa ma mut?Nu prea,daca s-ar duce totul de rapa acum,n-as regreta nimic,cine a vazut pana acum a inteles ceva, cine nu, asta e.