vineri, 6 mai 2011

Comunicat neimportant

Azi dimineaţă, în timp ce încărcam nişte filmuleţe, mess-ul meu a început să trimită mesaje de nebun. Nu ştiu ce scria acolo, dar era şi un link, aşadar, dacă te numeri, printre primii 13-20 cazaţi în minunata invenţie, îmi cer scuze, n-am trimis eu şi nici nu recomand să dai click pe link.
Tu (da, cu tine vorbesc, conform calculelor mele, azi ar trebui să citeşti), ai narcise bătute, vreau şi eu, de la fereastră :)

6 comentarii:

madMe spunea...

Da, am mai pățit și eu, trebuie mare atenție, circulă tot felul de viruși...

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- eu nu dau click pe ce primesc de la altii,d-aia nu stiu de ce s-a intamplat.E eva cu sexy nu stiu cum,ca n-apuc sa citesc tot.Oamenii imi spun ca n-au primit nimic,ieri am vazut ca a trimis la toti,asa mi-arata mie.Plus ca s-au deschis si sa trimita mail.Am primit aseara un mesaj de la cineva,de la care primeam mesaje intr-una si ma gandeam eu ca e virus,dar oricum nu dadusem click.Am reusit pentru moment sa fac mess-ul sa nu mai intre automat.Probabil zilele astea o sa reinstalez windows-ul.
@Lillee- da,dar acum sunt in pauza :))

madMe spunea...

Te-ai procopsit cu un virusache de undeva, ori cureți bine existentul ori reinstalezi. Așa nu-i înțeleg pe ăștia de se ocupă cu mârșăvii de astea...

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- prefer sa reinstalez.Zilele astea.

Lillee spunea...

ok, astept, astept, nu-i bai. :D

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- mi-e teama din cauza virusului.Sa imi fac timp sa iau un cd,sa reinstalez si gata.