duminică, 1 mai 2011

Happy

Nu prea-s la zi cu expresiile moderne şi nici nu ţin să fiu, dar îmi poate explica şi mie cineva, pe întelesul meu, ce-i cu atât happy day?
Şi nu mă refer la binecunoscuta melodie, ci mă refer la urările astea, actuale.
Bun, sărbătorind ceva de la alţii, nu mă miră să aud prin Februarie refrenul Happy V day, din gura curcilor, dar ce nu pot pricepe deloc, sunt urările astea cu happy Unu Mai day, happy Ww day (alea legate de Miercurea fara cuvinte). Nu pot şi pace, tocmai d-aia poate mă lămureşte cineva.
Mi-e teamă că într-o zi o să aud happy Marţi day sau happy zi de naştere/onomastică day, să nu zic şi despre anumite zile din lună, la femei, când am putea ura "happy menstruaţie (hai, că e ceva normal) day, sper să treci uşor peste".
Happy săptămână viitoare day's.
Vă pup, selectiv.

7 comentarii:

ioan spunea...

Happy ? Happy? Happy? Who.........(sti cantecul celor de la Smokie...legat de Alice)...uite eu am fost fericit astazi...am bantuit dealurile de la Campina, NU am mancat mici, NU am baut bere...NU am fost la nici o paranghelie...de Pastele Blajinilor, m-am gandit la caii liberi...amintindu-mi filmul din copilarie : "Si caii se impusca, nu-i asa ?"...dar si de celalat : "Binecuvantati animalele si copiii"...SARUT MANA !

Fetita Junglei13 spunea...

@ioan- de 24 de ani locuiesc langa Alice.Stiu fieare virgula a cantecului,din motive oarecare :)
De Pastele Blajinilor am fost o parte la serviciu si o parte pe dealuri.Alte dealuri,am zis Nu Muscelului.

mihaeladr spunea...

Mai oameni buni, cand ati fost voi pe dealuri de Pastele Blajinilor? Ca eu stiu ca azi e!!!

ioan spunea...

Ca sa fiu cat se poate de sincer...prima mea dragoste a fost Drajna de jos...aveam apa, verde, fan, flori de soc, padure, liniste...primul vecin la 1 km...dealul de unde vedeam toata Valea Teleajenului, pana la Ploiesti si Cheia...nu am avut intelegere insa...acum am imbatranit si trebuie sa fac niste compromisuri...la Drajna au furat totul...O CASA !...a ramas dealul si padurea...nu imi va putea fura nimeni insa ce am pastrat in suflet...salut-o pe Alice din partea mea...evident si pe Chris Norman...SARUT MANA !

madMe spunea...

"Happy" e noul "fericit", numai asa se exprima lumea mai noi, nu mai stiu pe romaneste :D

Lillee spunea...

happy day, my dear FJ13, happy life and happy three friends :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Ioan- ma bucur
@madMe- da, din pacate
@Lillee- happy together :))
@mihaeladr- cate locuri,atatea sarbatori.Nu stiu cum e la altii,dar la mine se incepea asa:dupa slujba din Duminica Tomii se dadea startul la Pastele Blajinilor,pana Luni la ora 12.Nu mai tarziu.