joi, 26 mai 2011

Ce nu înţeleg

De ce, dacă-i ziua ta, trebuie să apari îmbrăcat altfel, la serviciu, şcoală sau alt loc, unde îţi desfăşori activitatea? Ok, dai o petrecere, e normal să fii îmbrăcat altfel, dacă n-ai o petrecere tematică, depinde de locul, unde ţii băuta şi de cum gândeşti, că doar n-o să apari în rochie de seară, dacă dai petrecerea în pădure?! Părerea mea. Dar de ce, în locul, unde îţi desfăşori activitatea, trebuie să apari diferit, în ziua respectivă? Adică, de ce dacă în rest, eşti oarecum neîngrijită, în ziua minunată, să apari în aşa fel, încât şi J.Lo ar putea păli?
De ce să dai chef de casă nouă? Bun,ţi-ai terminat de construit un cort, să fii sănătos, să ai parte numai de bine, în ea, dar de ce trebuie să dai o petrecere, pentru asta? Vrei să arăţi şi altora? Bun şi asta, o poţi face fără tantam, dar în majoritatea cazurilor, după cheful de casă nouă, o să apară o mulţime de amici, ce te-a lăduat în prealabil şi care, când nu vei fi de faţă, va spune că becul roşu nu se potriveşte cu paharul verde, că scara interioară nu are treptele situate la unghiul corect, că tocurile geamurilor sunt prea fine, pentru duritatea apei, ce o vei folosi la spălat.
Vrei să dai de băut, să dai o petrecere, dă-o, fără alte motive.

6 comentarii:

Camelia Bucur spunea...

pe mine mă amuză persoanele care nu poartă tocuri/rochii dar, de ziua lor, trec peste acest amănunt; ba chiar se şi machiază:P

Fetita Junglei13 spunea...

@Camelia- si bijuteriile alea scoase de la naftalina special.Ai niste artiole pe blog, geniale, mi-e teama ca,daca scriu ceva, sa nu crezi ca vb cu tine. :)

Lillee spunea...

Da, nici eu nu inteleg aceste lucruri :))
De ce sunt impopotonati de ziua lor? Poate pentru ca se simt in centrul atentiei si vorsa dea bine la... camera. Care camera, nu stiu. Tampenii.
Cat despre petrecerea de casa noua, daaa, o mare idiotenie. Chiar acum am fost invitati la o astfel de petrecere de catre nasii nostri. Cica se duce si cadou. Ne-am dat dracu' :))

Camelia Bucur spunea...

:)))oo, da, le ştiu şi pe alea:)))
săru' mâna:P
chiar dacă avem aceleaşi subiecte, avem stiluri diferite:P

Cris-Mary spunea...

Phiuu , seful meu veci se euita mereu ce port ..chiar imi spunea dac ail enerva ceva cu ce sunt imbracata si doamne fereste sa port un lucru de doua ori in aceasi saptamana, chiar daca fusese spalat ..

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- da,se duce ceva,ce crezi ca i-ar trebui.Eu mereu am zis, e petrecere de asa noua, e pentru asa,nu pentru ei,de ce sa duc o vaza sau un lighean,cand poate casei i-ar trebui un surub sau un cui de 12?De ce sa nu duc o galeata de var,pentru viitor,ca poate isi va schimba si casa aia,hainele, candva.
@Cris- Mary- eu inteleg sa avem grija de noi,sa ne aranjam,dar de ce daa tot timpul mergi in pantaloni cu turul pana la genunhi,de ziua ta sa apari cu touri si rochie mulata?