duminică, 26 august 2012

Prospeţimea are acum o nouă formă

Sau altfel spus "Gerovital pure"- Săpun Lichid Spumă cu extract de Rodie.
"Mai uşor, mai fresh, mai distractiv", aşa spun cei de la Farmec şi pielea mea e de acord cu ei.
   De reţinut: abia-l aştept în magazine.
   De retinut 2: nu mă plăteşte nimeni, pentru a scrie asta, e doar plăcerea mea, de după plăcerea resimţită împreună cu el.
    De retinut 3: după cum am mai spus, aici şi aici îmi fac bine şi mă fac să mă simt bine produsele Farmec.
    Ce nevoie aş fi avut eu de Săpunul Lichid Spumă cu extract ecocertificat de Rodie, Antibacterial sau oricare, dintre celelalte trei variante (Sensitive, Nature, Glycerine) sus, in vârf de munte, dar cât de bine mi-a prins şi acum.
    L-am primit Marţi, la serviciu si eram atât de nerăbdătoare să mă joc cu el, încât l-am încercat de acolo. Sincer, ambalajelor nu dau o foarte mare importanţă, dar ce-mi place la acesta e faptul că-l pot bloca, aşa că nu-s nevoită să-i port de grijă, atunci când o să-l iau într-o plimbare.
      "Se udă palmele şi se pompează de trei ori", aşa spun, dar, sincer, pentru mânuţele mele a fost nevoie de o singură pompare. Nu conţine parabeni si e testat dermatologic, dar mai bine vă arăt pozele si vă convingeţi singuri:












     Şi m-am tot jucat cu el, dar gândul mă ducea la ziua de astăzi, când ştiam că sigur ne vom simţi bine, în ciuda vremii mult prea călduroase, de afară. Azi, am folosit chiar doza indicată :













 Şi pentru că mă distram aşa de mult, am atras atenţia prietenei mele, care mi-a făcut pozele de mai sus şi care, în general, nu iubeşte apa, dar astăzi s-a îndrăgostit, pentru totdeauna şi la aproape cinci ani (câţi deţine) a devenit fan Gerovital Pure.




   
    "Poti fi fermecatoare fiind tu insati, fara sa intri in tiparele frumusetii de azi sau de maine"aşa spun cei de la Farmec, pe pagina lor de facebook. Parafrazându-i aş spune că poţi face cu Săpunul Spumă Gerovital Pure cam tot ce îti trece prin cap şi ai să câştigi de mai multe ori. Şi o senzaţie de prospeţime, şi o bălăceală zdravănă cu prietenii, şi totul protejat împotriva bacteriilor.
    Ah, dar nu v-am zis nimic despre preţ. Tot de pe site-ul Farmec am aflat că va fi undeva între 10,5 şi 12 ron. Un preţ bun, părerea mea.

   Acum, nu că vă oblig, dar merită ca să încercaţi macar o dată, pe oricare dintre ele:
Gerovital Pure Glycerin, bogat în glicerină naturală, curăţă cu blândeţe epiderma, o hidrateaza  si  emoliaza. Pielea devine curata si catifelata.
Gerovital Pure Sensitive a fost special conceput pentru pielea sensibilă, uscată şi predispusă iritaţiilor. Extractul de albăstrele conţinut are efect calmant şi emolient.
Gerovital Pure Nature conţine pe lângă extractul ECO de rodie, extract de ceai verde pentru o piele tânără, protejată şi hidratată timp îndelungat.
Gerovital Pure Antibacterian este un săpun emolient care asigură protecţie totala împotriva bacteriilor.
Mulţumesc Farmec!

         

Niciun comentariu: