sâmbătă, 14 mai 2011

Tonul spune totul

Recitind aici, mi-am amintit că am vrut să scriu ceva, de acum câteva săptămâni şi am uitat (clar, înaintez din ce în ce mai repede). Neapărat trebuie să scriu, când îmi vine o ideea, altfel s-ar putea să scriu peste câţiva ani (aşa o să fie şi cu postarea aia cu banca şi chitanţa, aştept să se facă anu, să scriu şi eu).
Să revin la subiect: pe voi nu vă enervează anumite ştiri? Nu cele cu fătuci prin cluburi, că astea gâdilă ochiul privitorului sau anumitor privitoare, depinde de gustul fiecăruia, ci ştirile, despre accidente. Eu prind ştirile la tv, mai mult pe la bucătărie, că-n rest slabe şanse, prefer radio-ul, şi ori de câte ori e vreo ştire cu şi despre accidente, aud prezentatoarea cum îşi schimbă glasul şi preia unul de pui plângăcios, când spune " s-a soldat cu nşpe victime, printre care şi copii" şi-aici, la final, intervine schimbarea. Bun, adică nu e nimic bun, într-un accident, dar bun, am înţeles ce vrei să spui, dar de ce devine totul mai grav, dacă e şi un copil?! Poate copilul acela nu e aşa grav, poate alţii-s mai gravi sau poate, din păcate e, dar de ce trebuie să sune, ca şi cum ceilalţi n-ar mai conta. Pentru mine sună ca şi cum  restul oamenilor, n-ar avea nicio importanţă, ca şi cum odată ajunsă la maturitate, n-aş mai însemna nimic.
Notă: În postarea asta, n-am scris despre cât de greu e să pierzi un copil.

5 comentarii:

madMe spunea...

Bănuiesc că pentru că oamenii sunt sensibili la copii și printr-un ton mai afectat se gâdilă puțin corazon-ul.

Anonim spunea...

Fa un copil si apoi vorbeste.
O alta proasta ce nu are habar.

Cris-Mary spunea...

Factorul de sensibilizare .. incearca sa atinga acolo punctul sensibil .

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- probabil
@Cris Mary- pe mine nu ma ating asa.

Fetita Junglei13 spunea...

@anonim- ma scuzi,asa am sa fac,cum de nu m-am gandit la asta inainte,sa-mi spui tu?!"Notă: În postarea asta, n-am scris despre cât de greu e să pierzi un copil."- intelegi ceva?Daa taceai,era mult mai bine.