duminică, 29 mai 2011

Neinteresant. Aud cuvinte

M-au atras, de când mă ştiu, bărbaţii cu părul, un pic lung sau chiar un pic mai mult.(aud cuvinte)
Pănă acum trei săptămâni, eram bronzată ca eschimoşii (habar n-am cum sunt bronzaţi, dar presupun că au doar mâinile). Acum sunt mult mai bronzată, decât tractoriştii şi chiar uniform (iar nu e bine, iar aud cuvinte).
A reapărut puterea Blondului, noi nu ne iubim, ne tolerăm reciproc, eu fac umbră în spate/ faţă/lateral, din cauza lui, el arde cu putere. Mi-au apărut pistruii, precum apar melcii, după ploaie, ochii îi ţin precum chinezii, dar nu suport ochelarii de soare, pălăriile, şepcile şi evantaiul sunt nelipiste (iar aud cuvinte).

2 comentarii:

Lillee spunea...

Si mie imi plac barbatii cu parul un pic mai lung. Sau mai mult decat un pic... Sotul meu se incadreaza, micul artist, marele artist... :)
2. nici eu nu suport ochelarii de soare si tin ochii precum chinezii. Ia sa vedem... aud vorbe? :D

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- daca esti inconjurata d eoameni normali,nu o sa auzi cuvinte.Recent,mi s-a spus ca rad.Auzi,ca rad si zambesc si cf prejudecatilor,fiind o femeie nemaritata,rad din alte motive si oamenii,ce-mi zambesc au ganduri ascunse,dar ce te faci ca rad si cu oamenii de 87 de ani?Sau cu anumite babe?Sincer,toti mi-au zis ca omul nu stie sa gandeasca,din contra ar trebui sa fie multumit ca rad.