sâmbătă, 28 mai 2011

Semne

Nu ştiu cum se cheamă asta, dar de la o vreme, cum ma apropii de pc, mă ia somnul. Şi nu oricum aşa, ci mă izbeşte direct cu închisul ochilor. Apuc să citesc vreo 5-6 postări de pe la alţii, poate şi comentez vreo două, poate citesc şi vreun mesaj de pe fb şi-apoi, pac, somn. Încerc cu scobitori, încerc cu andrele, nimic. Închid totul şi mă bag în pat, dispare somnul. Nu închid, că mă gândesc, că-mi dispare şi revin tot aici, se întâmplă la fel, îmi dispre, revin, mă ia. Şi să nu credeţi ă doar noapte, nu, şi ziua e la fel. O fi vreun semn :)
Ieri, pe la 12 aşa, mă chinuiam să repar ce stricase altcineva şi-am reparat, dar am scăpat sticla de benzină direct în poală, la un moment dat.

Aseară, după  ce pe la 22 am ajuns acasă (nu cred că vă interesa şi programul meu), renunţai repede la rochia. ce-mi acoperea corpul până la genunchi (de sus în jos, nu invers) şi-mi luai pantalonii de trening (îhî, la fj13 în cort, iarna-i cald şi vara e foarte frig) şi flanerul, când am laut a doua înghiţitură de salată, am scăpat bolul direct în poală, am salvat salata, dar oţetul s-a scurs. Schimbat la viteză, luat alţi pantaloni de trening, recuperaţi de pe sârmă cu doar câteva ore înainte şi când mă reapucai să mănânc, scăpai farfuria cu sos direct în poală, slavai piftelele, dar sosul se duse.
Azi dimineaţă (acum câteva ore, când Blondul încă încerca dansul razelor) îmi făcui o cafea, a ajuns... direct în poala, aţi ghicit.
Or fi semne. Dar de care?

7 comentarii:

Brutacu Hector spunea...

E semn ca trebuie...si se poate sa fie posibil sa nu fie... dar cu siguranta trebuie sa te gandesti la... si sa iti incerci norocul cu... pentru ca niciodata nu este prea devreme ca sa crezi in superstitii primavaratice !!!!

madMe spunea...

Când vine vorba de scăpat în poală eu mi-s campioană :D Și deși practic sportul ăsta de mult nu am pățit nimic altceva decât pătarea hainelor cu diverse , deci nu e neapărat un semn :P Poate doar oboseală...

Unknown spunea...

Cred că ai niște ochi imenși, dacă încerci cu andrele :D

Poala ta e blestemată, ori îți trimite mesaje subliminale :))

Nea Costache spunea...

Raspunsul?

"Nelu a spart o cana:"plici!",
neatent,ce poti sa zici?"

Glumesc, desigur! Daca ar fi sa cred in semne, un "prieten,a" te vorbeste de rau!!!
Un sfarsit de saptamana agreabil!

Lillee spunea...

Sunt semne cu siguranta. Ce semne? Iti spun eu. Trebuie sa mananci dezbrcata, cafeaua, la fel, o bei dezbracata. Cat despre benzina... nu ma bag, e cam riscant :))

Fetita Junglei13 spunea...

@H.B- exact asa am gandit si eu, dar problema e alta,ccine are curajul să încerce cu mine să uite de superstitiile primavaratice :P
@madMe- eu nu prea ratez de felul meu,cum n-am faut nii de data asta,direct in poala
@Iulia- ca "de broasca si metalizati" ca sa citez pe cineva,inca in viata :))
@Nea ostache- corect, doar ca in cazul acesta nu s-a spart nimic,am devenit eu mai apetisanta :).Multumesc la fel.
@Lillee- eu tin la vecinii mei, vrei sa moara oamenii de inima?Cu toate draperiile (pe are le trag rar) in bucatarie,tot ma vad.

Lillee spunea...

:)) La asta nu m-am gandit.
Aseara am patit ca si tine. Daca nu m-am schimbat de mi-a venit rau.