sâmbătă, 15 decembrie 2012

Sâmbăta cu amintiri

  Cu plecare de la Mihaela şi popas, aici:
 Fundă de Intex, săpun de bărbierit, bolduri (ace cu gămălie), nopţi la lumânare, carton de Plopeni (UMP), fantezie şi...







  E făcut chiar de mâna mamei, numai că mi l-a adus o colegă, la serviciu, care-l are de la o tanti, care la rândul ei l-a cumpărat de la mama, acum mulţi ani. Toarta nu mai e originală, deoarece a fost "smotocit" de către o fetiţă, iar culorile sunt de la două coşuleţe, pentru că, la fel, au fost smotocite.
  Cartonul mă făcea să cred, că nu l-am fi lucrat noi.Prea lung, prea "şui", dar lucrătura de final, îmi spunea altceva.L-am analizat, l-am dat mamei la analizat, apoi, dar tot colega m-a lămurit.

 P.S- data, pe  poze, e de mâine (eee, c-acum te uiti şi poate reiese că e de azi, dacă citeşti Duminica, dar nu te-ai uitat la data postării), pentru că în sfârşit am setat data la camera foto, dar nu şi ora. Şi mama încă are aurul, cumpărat, pe banii de coşuleţe (bine, nu trebuie să daţi spargere, pentru asta) şi eu încă am parte din zestrea, pe care mi-a cumpărat-o din banii, pe coşuleţe.

2 comentarii:

mihaeladr spunea...

Frumos!!! Dar cred ca a muncit la ele!!!

Fetita Junglei13 spunea...

@mihaeladr- era o munca placuta,numai ca n-aveam timp ziua.Ea avea serviciu si apoi casa,iar eu aveam scoala,asa ca noaptea/seara,la felinar,cand nu era curent.
Acum aam vazut ca nu am pus link-ul,scuze,am remediat :)