joi, 1 decembrie 2011

1 Decembrie

Avem pretenţii ca străinii să ne respecte, dar noi suntem primii, care facem mişto de cel de lângă noi, care astăzi simte că aniversează ceva.




P.S-acum văzui cât de putin era până la Braşov şi câte sute de kilomteri am făcut, doar pentru a ne-ntoarce pe-altă rută şi-a dormi la margine de Sighişoara.
alt P.S- ieri, la un post  de radio din Fm, a fost invitată o doamnă de la un muzeu judeţean de Istorie. Doamnă, care printre altele, spunea semnificaţia zilei de azi. 90% ,dintre ascultătorii prezenţi într-un loc, au ales schimbarea cât timp a fost emisiunea si-apoi s-au întors la muzică. Azi, la acelaşi post de radio,e numai muzică românească, 90 % .... Eh, lasă, avem pretenţia de la alţii.
Era o vreme, când ziua asta era pe 23 August. De, în vremea aia nu se începeau orele fără cântarea imnului, în vremea asta, majoritatea se bucura pentru ziua de azi doar pentru că-i o nouă zi liberă.
Eu nu sunt liberă azi, deşi până ieri se ştia că da. De ce? Pentru că lucrez la străin şi-un român a hotărât că-i mai bine să fim liberi mâine, ca să fie sfârşitul de săptamână prelungit.
Să fii sanătos, române!

5 comentarii:

madMe spunea...

Eu azi chiar simt că aniversez ceva :D
Ai fost prin Braşov? ;;)

Cris-Mary spunea...

:D Tare! Eu am vacanta pana luni:D

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- da,dar nu atunci,atunci in plan era alt traseu.Si eu am simtit ca aniversez,desi ziua de ieri,de ceva vreme, ma duce cu gandul la altceva.
@Cris-Mary- normal,ca majoritatea :)

Mihaeladm spunea...

are si schimbarea sarbatorii legale un sens, insa ma intreb cum a procedat cu sporurile, ca de obicei sefii se feresc ca dracu' de tamaie sa dea inca un spor,
asa ca ma cam mir de decizia luata.

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihaeladm- uite asa le spuneam eu colegilor "se plateste dublu,asta inseamna ca ne dau doua zile?Hmmm,pai una sa fie considerata atunci cand am stat acasa din lipsa curentului"