sâmbătă, 31 decembrie 2011

Cică uite-acuma-i gata

       Nu-mi plac revelioanele, orice mi-ati face. Nu-mi place agitaţia asta, din jurul lor.
       Am avut revelioane acasă, am avut revelion muncit, am avut revelion la restaurant (cel mai plictisitor, dar şi amuzant în acelaşi timp), revelion la săniuş (nu pe minunata Vale a Prahovei sau alte statiuni montane, nu, pe dealuri si deluleţe, cu focuri şi alte cele), revelion cu acu'-n fund ( eu ce să fac, dacă ceasul era în urmă si gândindu-se asistenta, că ar trebui să prindem si noi "Anul Nou ca oamenii", m-a injectat exact la începutul numărătorii?), revelion dormit (şi ăsta în tinereţe), revelion la baie, revelion în maşină, revelion mascat, dar n-am avut niciodată un revelion în faţa scenei.
      Ultima invitatie, la revelionul de anul acesta, am primit-o acum zece minute şi-n nebunia mea am întrebat "de ce? A plecat sindacobenzinarul de acasă şi vă faceţi de cap?", penultima am primit-o cu o oră mai înainte, mă şi aşteptau, dacă vroiam. Asta e "dacă vreau" şi cum eu nu vreau multe.
       Anul acesta am decis că va fi un revelion "băubil". Da, aşa am decis noi pe ultimii 13 metri. Că anul viitor, pe la 1,când ne-o vedea, om transfomra revelionul într-unul "băubil". Partea bună, nu ştiu care e, partea proastă e că mâine la 7 trebuie să fiu cu faţa ca nouă.
        Ce vroiam să vă spun: să aveţi parte de o noapte aşa cum vă doriţi, iar anul, care vine să fie numai cu bune şi, dacă veţi fi nevoiti să treceţi si prin altele, să aveţi puterea să faceţi totul mai uşor.
         La Multi Ani ! Să fiţi sănătoşi!
   

3 comentarii:

madMe spunea...

Sper ca revelionul de anul asta a fost pe placul tau! Iti urez un an nou fericit, multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca! La multi ani!

Monica spunea...

La multi ani!:)

Fetita Junglei13 spunea...

@madMe- a fost linistit.Sa fii sanatoasa.La Multi Ani!
@monica- La Multi Ani! >:D<