miercuri, 11 mai 2011

Zămbiţi, vă rog

Pentru mine,o zi, în care nu am râs, e o zi pierdută. Iar o zi, în care n-am făcut pe cineva, măar să zâmbească, e pierdută definitiv.
Din câte îmi amintesc, la întrebările astea, am răspuns şi altădată, dar pentru că mi-e prea lene să caut şi Cris-Mary vrea să afle, hai să mai dau ceva, de prin coteţ, că din casă am dat mereu.
Eu nu pot să fac un top 13, nici măcar un top 113, pentru că-s multe, care mă fac să zâmbesc (vorbim despre zâmbet, nu râs), dar când zâmbesc, zâmbesc din suflet.
Săptămâna trecută îmi ura o femeie dragă mie, mult noroc şi i-am spus că am noroc, am noroc că pot merge, pot vedea, judec. Ei bine, toate astea mă fac să zâmbesc.
Poate câteodată mă face să zâmbesc un melc, iar altădată o dudă.
Poate data viitoare e invers.
Câteodată zâmbesc în vis, câteodată râd în hohote, câteodată plâng, dar într-o zi găsesc sute de motive să zâmbesc.
Azi, printre altele, am zâmbit când a sosit domnul îmbrăcat la costum şi mi-a livrat pachetul (apropor, are ceva în plus), am zâmbit, când am pozat ceva, când mi s-au făcut complimente, pentru ochi (în cazurile astea, zâmbesc un pic forţat, detalii altădată), am zâmbit, când am citit ceva, când am primit o bilă cadou, când Calu mi-a ros papucul, în timp ce eu îmi delectam privirea cu luptele, ce le ducea vecina mea, în vârstă de 4 ani.
Ştii ce cred oamenii despre mine? Că n-am niciun exerciţiu, că muncesc alţii pentru mine, că nu m-a afectat criza şi d-aia zâmbesc tot timpul.

3 comentarii:

Cris-Mary spunea...

:D Multumesc ca mi-ai spus din nou de ce zambesti, am zis ca parac si eu am mai facut leapsa asta , dar poate e bine uneori sa mai ne aducem aminte si de ce zambim:D CAt despre 'ce e in plus' sa spunem ca e pentru micile drumetii sa poti pune o patura in el si o sticla de apa, o punga cu covrigi si la fotografiat cu tine;)

Fetita Junglei13 spunea...

@Cris-Mary- multumesc din suflet.E marimea potrivita, cat sa-mi incapa mai multe pungi cu covrigi :)

Diana spunea...

Ce ușor uită unii să zâmbească din cele mai mici chestii... cum îi iau pe unii gândurile dubioase când zâmbește cineva...