sâmbătă, 26 martie 2011

Sambata cu amintiri

De la Mihaela pornire, stationare aici si plecare in alte parti

Picture 3189
Picture 3196
Picture 3363
Picture 3362
 Sticla de mai sus, jur ca am gasit-o exact asa cum e, cu dop si ce o avea in interior, in fundul averii sindacobenzinarului (fundul gradinii, nu al lui) si nu m-amabtinut am luat-o acasa si urmeaza sa-i fac o baie.
Picture 3140
Picture 3142
Mult mai utilizata in zilele noastre, decat in trecut:
Picture 3143

6 comentarii:

Lillee spunea...

Farfurii d'alea am si eu, tot cu dungulite albastre numai ca scrie "Mamaia" :))

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- am primit-o cadoua, acum vreo luna :))Nu mai exista hanul

mihaeladr spunea...

Ehehe, amintiri.... de la Paulesti....

Fetita Junglei13 spunea...

@mihaeladr- imi vine sa urlu cateodata,cand vad ca multe au devenit doar amintire.

ioan spunea...

Nu urla fetita...vei avea timp destul pentru asta...fetita de 5 ani a colegei mele arh. A.P. a plans cu lacrimi cand bunica sa a aruncat(din greseala!) niste hartii din camera copilului: "Acolo erau toate amintirile mele"...
uram acele sticle de ulei ce nu le puteam vinde la " Sticle goale si borcane " de langa "covrigi calzi"
( acum e D.G.U.A.T.C.-ul Primariei acolo)...primeam 2 lei pe fiecare sticla daca nu era ciobita, nu avea eticheta si era bine spalata...cu 2 lei se puteau vedea la Cinemascop filme din topul vremii: Sunetul muzicii, Love story, Winetou (cu Piere Brice, recuperat de S. Nicolaescu pentru Dacii)...(Doamne, ma si mir cum de mai tin minte toate astea !)

Fetita Junglei13 spunea...

@ioan- sa nu urlu?Hmm,cam greu,cand merg spre scena si gasesc doar niste ramasite de tevi?Cand merg spre lac si totul e ingradit (mi se permite sa intru chiar daca nu pescuiesc,nu-i bai) si nu vad nicio hidrobicicleta?Cand merg la Satul de Vacanta si nu mai e nimic?Eu sticlele le spalam si le ducea tata la Sticle si Borcane, pe Cameliei, in Nord si Sambata era pentru Cinemascop.Luam Irta de la Gara de Nord si sanatate.Mi-as dori sa revad la Est de Rio Bravo.