luni, 28 martie 2011

Dragi domni

Singura mea cerinta catre dvs ar fi ca, daca puteti si binevoiti, sa-mi raspundeti la o intrebare:
Dispuneti cumva de generator? Aveti cumva vreo eoliana? Sunt doua, nu? Hai ca merge si a treia atunci: nea Corcodel, nenea acela, care lucra la UMP si inventase in vremurile celelalte, elicea magica, v-a instalat si voua vreuna?
Eu banui ca sigur detineti vreo aparatura, altfel nu imi pot explica de ce nu luati dvs o masura.Nu cred ca in momentul in care va tundeti parul din nas, v-ar pica bine sa ramaneti in bezna. Precum nu cred ca in momentul in care faceti balet sub dus, precum delfinul la Delfinariu, sa fiti trezit la realitate de picatura de apa rece. Nu cred ca v-ar conveni nici sa depuneti munca de a baga, a scoate, a baga, a scoate, a baga, a scoate, si nu ma refer la sex, ci la cablurile de alimentare ale aparatelor electrice si electronice. Banui ca nici nu platiti pe cineva pentru a face asta.
Dragi domni, nu are rost sa va insir aici toate etapele, daca nu aveti nicio alta sursa de furnizare a energiei electrice, le cunoasteti si dvs, dar as vrea sa va spun istoricul de weekend.
- Ora 23:50, Vineri, mers la somn fortat sau cititul la lanterna (dupa preferinte)
- Sambata, ora 3, bautul cafelei la lumanare. Ce romantic, nu? Cred ca eu nu stiu sa apreciez munca lor si efortul de a avea o viata romantica.
- Duminica are rezervata o poveste prea lunga, cu multe intreruperi, unele dese, altele mai rare.
Si-am inceput o noua saptamana, cu ziua de Luni, cand de la ora 1:05 pana la ora aceasta, mai mult n-am avut, decat sa am.
 Explicatiile sunt mereu aceleasi, plus ca ascult si Magic Fm in timp ce stau in astepare, pentru o alta aberatie.
Cam asa ar arata o scrisoare scrisa sindaconezinarului si domnilor Saniuta, Calota, Vintilescu, Oprea, Nita si multi altii.
Inca ma gandesc cum ar trebui sa sune scrisoarea catre OPC, deja rabdarea mea a ajuns dincolo de limite si cu vorba buna, cu Electrica nu faci nimic.
 A doua zi (adica un fel de LE)- am gasit la serviciu o hartie, prin care se demonstreaza de cate ori a fost oprit curentul, in decursul unui sfert de ora. (Multumesc tehnologiei pe aceasta cale si unui anumit aparat).Si daca pana acum mi se spunea ca alea nu-s probe, asta cu siguranta e.Purced.

3 comentarii:

mihaeladr spunea...

Ma mir ca nu ai scris pana acum la OPC. De cand te vizitez pe blog aceeasi problema este cu cei de la Electrica.

Fetita Junglei13 spunea...

@mihaeladr- si eu.De friaera,d-aia n-am fost.Am zis sa mai adun si pe altii,am zis ca,daca am fost si-am vorbit la ei,poate,poate,dar nu.Am sa ajung curand.

iculici spunea...

cum a rămas biata Lillee singurică pe fb sâmbătă seara ...
... tu cu fără curent, eu cu dracii ... ne-am cărăbănit și am lăsat fata să vorbească singură ... :)
sper să nu se fi supărat foarte tare ... :)

PUP.
CU DRAG,
.