vineri, 18 martie 2011

Azi.Stiri

Auzii azi la un desen animat, urmatoarea replica "Oana esti o vaca urlatoareeee" si m-am gandit doar la un singur personaj.
Auzii azi la stiri ca sua se pregatesc sa atace Libia si mi-am adus aminte de altele asemanatoare, plus ca ma intreb " de ce hotarasc americanii soarta altora?"
Si tot azi,auzii la stiri, ca familia doamnei, ce a fost accidentata pe trecerea de pietoni, de catre fostul prefect de Cluj, si-al carei bebelus a murit, a primit 165 000 de euro si uite-asa totul s-a sfarsit cu bine, pentru toata lumea si ma gandii ca noi i-am obisnuit pe oamenii astia sa ne cumpere.Cum e posibil sa primesti bani, de la cel ce ti-a ucis copilul si sa ierti? Imi explica si mie cineva, ca pentru mine e de neinteles.

3 comentarii:

Lillee spunea...

Poate ca a fost "obligata" sa-l ierte. La ce mafie e in tara asta...nu ma mira nimic.

b.d. spunea...

Nu este chiar asa. Americanii nu hotarasc soarta Libiei, asta o face chiar Gadhafi, din momentul in care isi toaca fara mila proprii cetateni...:(

Hotararea de ''no-fly zone'' s-a primit la Consiliul de Securitate la ONU, si, chiar Liban, tara araba, au votat ''yes''.
''No-fly zone'' este necesara pt protectia civililor in fatza atacurilor venite din ordinul lui Gadhafi.

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee-cunosc oameni, care se lupta de ani de zile cu sistemul asta,cam aceiasi cauza,dar niciodata n-au acceptat oferta de bani.Precum cunosc oameni, ce s-au luptata degeaba si n-au primit daune, nu nimic.Noi i-am invatat pe "jmecherii" din ziua de azi, ca sa fie smecheri.
@b.d- Ok. Parerea mea ramane aceiasi, ori de cate ori o tara a dat anumite semne, au intervenit sua. Parerea asta o am si despre Romania anului '89.