luni, 28 februarie 2011

Intrebarea de azi

Oare de ce o exista Zana Maseluta, daca primii ce se schimba sunt dintii? De ce nu e si Printul Dintisor sau chiar Zana Premolar?

2 comentarii:

Lillee spunea...

:)) Buna intrebare. Astept sa vad ce raspund oamenii ( eu habar nu am )

Lillee spunea...

Ei...daca lumea nu vrea sa raspunda, na ca debitez eu ceva, ceva foarte adevarat. Daca sunteti cardiaci, nu cititi. La fel si pentru femeile gravide.
A existat si un zan dintisor, dar era cam pampalau si nu avusese niciodata o prietena, asadar era virgin. Daca se ocupa doar de dinti...eu ce sa-i fac? In fine, si intr-o zi, pe cand pampalaul asta de zan isi facea treaba obisnuita, hop in peisaj aparu o gagica. Nu era ea prea prea si nici foarte foarte dar zanul fiind pampalau...deh, o vedea zeita. Cum l-a aburit, cum nu l-a aburit, nu stie nimeni ( dar ne putem inchipui ), cert este ca l-a facut catelusul ei. Si acum mai traieste acest zan dar el se ocupa doar de treburile casei: cafea, curatenie, mancare... Tot el ii face si hainele zanei Maseluta.
Din dragostea aceasta mare a rezultat zana Premolar. Se numeste asa pentru ca este travestit iar parintii au hotarat sa-l/s-o inchida in pivnita. Din cauza asta exista doar zana Maseluta. The end.