marți, 13 decembrie 2011

Scuipă-n sân că poate trece

       Ce poate fi mai rau decat marti 13?
       Vineri 13. Ca la americani, că doar le copiem şi superstiţiile, nu doar sărbătorile.
       "Băi", mie-mi place ziua de Marţi, dacă mai e şi 13, deja ajung la ... uh, uh, ce era să scriu, deja obraji-mi sunt ca şi cotumul Moşului.
       Ce mi-ar putea umbri mie dragostea asta tocmai azi?

       Nu, nu alea trei ceasuri rele. Ăăă, sau tocmai alea? Hmmm, cred că azi, pe ele le fac responsabile, pentru seara, care va urma.
       Păi, să vă explic, conform unei tradiţii străineze, el capo di tutti capi, unde îmi petrec eu 288800 de secunde, cică azi ne scoate-n lume (care de fapt e pădure) să ne cânte lăutarii ( mulţumesc patronilor bodegii, că-n locul respectiv nu se ascultă manele- le duc şi-o bomboană pentru asta. Bine, nu pentru asta, ci din respectul de odinioară) şi să bem ( parcă ţuica aia curată şi fiartă-n ibric, n-ar fi mers). "Băi", asta n-ar fi o problemă, chiar ar putea fi dat ca exemplu pentru alţii, dar cum să petrec eu cu "fomei", cărora ştiu ce le poate sufletul. Aaaa, nu, că nici nu mă complic prea mult să petrec, dar de râs ştiu sigur că am să râd cu gura până la genunchi şi din tot sufletul şi mai ştiu aşa: că am să reîntâlnesc oameni "la fel de nebuni ca mine" (poate de dragul unor vremuri, facem o nebunie şi azi) şi că în alea patru ceasuri, de la 17 la 21, dacă au bun simţ, vreo câteva leidi s-or simţi ca-n ...
        Aşa că azi, doar azi, că-i şi Marţi şi 13, merg două muzici. Cea de mai devreme şi băieţii ăstia, care-mi încarcă bateriile zilnic:
PARAZITII - Felul meu de a fi
   



Parazitii - Asa cum vreau
   
 


      P.S- e că-s rea? Da, nici n-am pretins altceva, dar ia spuneţi-mi voi cum trataţi voi un grup de 30 de persoane, dintre care 25 femei, care se comportă cam aşa: R nu vorbeşte cu M, M nu vorbeşte cu M2, M2 nu vorbeşte cu V, V nu vorbeşte cu D, D  cu M2 şi tot aşa. Eeee, e că-s rea şi mai ales "încrezută", că nu le răspund la dileme?
         P.S2- ai grijă-n sânul cui o faci

2 comentarii:

Mihai Motrescu spunea...

grupul de care vorbesti poate fi tratat cu tzuica...dar in cantitati insemnate, ca tzuica mai deschide gura si astfel M o sa inceapa sa vorbeasca cu M2 si chiar cu V:P

Fetita Junglei13 spunea...

@Mihai- nuuu,din contra,dar traiasca mesle separate :)) si zau,ca am sa ajung o scandurica de la atat ras.Femeile sunt rele,retine asta de la mine.
Apropo,toate comentariile tale ajung in spam,nu stiu de ce nu te iubeste Blogspotul :P