miercuri, 2 noiembrie 2011

Frustrări doi

Meci neamule, mare meci, mare derby, bla, bla, bla.
La ultimul meci la care am mers,meci disputat de cele două echipe,  am stat în tribuna galben albaştrilor, deşi doi eram cu roş-albaştrii şi la un gol al ăstora din urmă, unul a uitat unde suntem şi ... (mimaţi voi un urlet al bucuriei). N-am văzut sânge, n-am văzut bâte, n-am văzut box-uri, n-am văzut decât râs şi o atenţionare. Atât. (Aaaa, da, încă se mai râde pe tema asta).
Azi, aflai că după 17 aflu (ete aşa vreau eu să le repet), dacă alergătorii ăia de minge vor fi sancţionaţi.
Ete, că eu nu înţeleg. Adică, plca (cine e cititor vechi, ştie prescurtarea asta, aşadar porcul misogin poate da drumul la guiţături necenzurate), alergăm 11 tăuni de o culoare, vine unul şi doboară un tăun şi noi ce să facem? Să aşteptăm să mai doboare unul, că n-avem voie a riposta. Cum?! Aaaaa, ca-n viaţă, primeşti cu violul şi abia apoi poţi să-i dai una în sfeclă, dar nu prea tare, că trebuie doar ameţit. (Ştiu că asta cu violul a sunat rău, dar ăsta e adevărul, ai dovezi că te-a agresat pe stradă, că te-a urmărit kilometri întregi, că ai auzit cuvinte neauzite vreodată, că ai văzut anumite părţi anatomice, degeaba). Şi nea negru ăla mijlociu de ce le-a dat roşu? Că şi-au apărat un coleg? Apoi, dacă musculosul ăla, de a pătruns pe teren, îl ataca pe el şi ăstia doi săreau să-l apere, le mai dădea roşu?
Aflai de la radio că duupă 17. Acum căutai pe net, dar nu găsâi nimic sigur, mă duc la crâşmă să-mi eliberez frustrările şi revin eu.
Staţi aşa că mi-am amintit: pândarul ăla, de ce a crezut că n-are voie pe teren? A crezut că e vreun joc şi n-are voie de dunga albă sau a crezut că n-are încălţări adecvate?

2 comentarii:

madMe spunea...

Da, ilogică situație... Mare porcărie!

Fetita Junglei13 spunea...

madMe- si eu cred ca asta e doar inceputul,nu un caz izolat