sâmbătă, 26 martie 2011

Salvati Planeta

O singura intrebare am: a intrebat cineva Pamantul, daca vrea sa fie salvat, dupa cate i-am facut?
Mircea Vintila- Pamantul Deocamdata
 
 

5 comentarii:

Lillee spunea...

Chiar asa :)

Monica spunea...

cred ca de fapt oamenii constientizeaza ca daca pamantul se duce, de fapt se duc si ei...unii cred ca pot fi vesnici!

Saimir spunea...

Toti spun "Salvati planeta", ei bine, planeta va exista si peste milioane de ani, fie cu noi, fie fara noi. Fie ca va fi o gigantica mare care n-are viata si va fi nelocuibila, ea va supravietui. Cred ca mai bine ar fi sa se spuna "Salvati populatia":P

Alle. spunea...

Cred ca daca Pamantul ar fi un om, ar fi asa suparat pe noi, incat ar prefera sa se sinucida doar ca sa murim si noi cu el.
Sau poate nu.
Cert este ca daca noi nu mai incercam sa salvam planeta, tot noi am iesi in pierdere. Si de asta multi o fac. Doar ca imediat dupa acest impuls de gandire, uita si se urca iar la volanul masinii, iar fumeaza, iar fac mizerie, iar taie copacii etc etc...
Totusi natura se razbuna pe noi ca de aia sunt atat de multe fenomene extreme. Am scris despre asta si la mine pe blog. Trebuie sa fie o schimbare provenita de la forte superioare noua, caci daca este dupa noi ne-am duce de rapa. Totusi pentru a supravietui Pamantul impreuna cu vietuitoarele de pe el, o buna parte din omenire trebuie sa plece.
Trebuie doar sa acceptam, caci altceva nu mai putem face. E prea tarziu. Lucruri mici, mai putem face, cat sa mai mentinem starea actuala... dar asta nu poate fi pe lunga durata.

Fetita Junglei13 spunea...

@Saimir- corec :)
@Alle- merci de popas.Suntem prea ipocriti,pentru a accepta multe.