miercuri, 30 martie 2011

Lume, lume, mare circ mare, in direct si live

Daca asistam la nuntile secolului in direct (nu m-as mira sa aud ca unii s-au imbracat la costumul din tinerete, s-au asezat frumos la masa de 12 persoane si cu ultimii bani de ciunga si-au luat o sticla de sampanie, pentru a ciocni cu mirii la miezul noptii. Ce stiloul lor, de semnat cu Da, doar erau la nunta. Si pun pariu ca, daca i-ar fi sunat cineva, sa iasa la o samanta in coltul bodegii, ar fi spus un "nu pot vorbi, sunt la nunta, nu te aud, e muzica prea tare"), divorturile mileniului tot in direct, e posibil ca in curand sa asistam la conceperea copilului secolului tot in direct? Si mai apoi va urma nastera lui?

2 comentarii:

Lillee spunea...

Te referi la cele doua ex-cupluri care au impanzit posturile tv...de nu mai ai la ce sa te benoclezi. Eh, nici inainte nu aveai la ce dar totusi ...
E urat...e scarbos...e deja penibil... Nu m-ar mira sa asistam la conceperea unui copil in direct.. Este foarte posibil. :)

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- exact la cuplurile alea.Tinand cont ca la tv dau mai mult drumul pe TVR-uri,la anumite emisiuni sau noaptea pe Diva Universal,nu prea prind,decat daca ma apuca butonatul.In schimb aproape toti oamenii numai despre asta discuta.