vineri, 19 martie 2010

A trecut un an

7 Martie 2009, un spectacol de muzică populară. Un spectacol, nu un haos în aer liber, cu mult fum şi multe tarabe, un spectacol într-o sală, unde am vrut să merg, unde printre cântece o artistă spunea şi bancuri şi povestiri din viaţă. Una dintre ele suna cam aşa: când a fost îngropat Dan Spătaru am mers împreună cu el, cu o coroană şi veneau cerşetorii şi spuneau "hai tanti dă şi mie, nenea dă şi mie", numai că la un moment dat, el a rămas fără mărunt şi i-a spus uneia "nu te necăji, data viitoare, când moare B.S". Atunci, la spectacol s-a râs, peste 12 zile, mi-a spus Bi "a murit...". Am crezut că vrea să râdă de mine, exasperată fiind de cântecele, pe care le ascultam zilnic, dar nu, chiar murise şi i-au transformat înmormântarea într-un circ (părerea mea) şi-acum sunt încă mulţi cei ce sunt atenţi la partea a doua a circului. Partea împărţirii averii.
A trecut un an, nu mai e valabilă melodia, probabil mult mai actuala e parodia, celor de la Vacanţa Mare, dar mi-a plăcut mereu:




2 comentarii:

iculici spunea...

ERAM LA MUNCI ATUNCI...

A PLÂNS TAICĂ-MIU CA UN COPIL... PARCĂ MURISE FRATE-SU... :(

ÎN COPILĂRIE, CÂND SE ÎMBĂTA, NUMAI CE-L AUZEAM PE TAICĂ-MIU... "OF, MAMĂ MAMĂ, CÂT TRĂIESC PE LUME NU AM TEAMĂ..." CREDEAM CĂ E CEVA INVENTAT DE EL ...
PE 19MARTIE AM AFLAT DE UNDE E ACEL REFREN... :(

PUP.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- si eu ma plans :(