duminică, 7 martie 2010

Radio România Actualităţi vă păcăleşte

Poate că nu vă interesa asta şi nici n-am cum să vă demonstrez, trebuie să mă credeţi pe scris.
Neeleucidat încă misterul pentru care la un moment dat, în anumite zile, la serviciu nu se mai prinde un anumit post de radio- bine se prinde ceva asemănător semnalelor Morse, ceea ce până acum n-am învăţat şi mă ia cu dureri de cap, până deduc eu ce ar trebui să se audă, apoi gâjâieli, iar Morse şi tot aşa timp de câteva ore-, trec la ascultat Naţional Fm (trecând peste faptul că de câte ori o aud pe Mădălina Manole, mă gândesc la fată dragă varianta altora, sau că la Mihai Constantinescu mă apucă râsul şi-mi amintesc cum, acum ceva vreme râdeam pe stradă singură, din cauza lui, a unora şi-a căştilor mele din urechi, Chilian, Anda, Colibri şi mulţi alţii chiar merită). Cum Vineri s-a produs fenomenul din nou, am răsucit butonul magic, doar că de la primii până aproape la ultimii e ceva cale şi din viteză nimeresc şi pe alături. Treaba-i treabă, nu mă pot opri, doar că la un moment dat nu recunoşteam nimic şi unde mai pui că o informaţie nu strică niciodată. Nu ştiu ce am aflat de la ştiri, dar când a început rubrica sport am recunoscut şi radio-ul, cum să nu-l recunoşti pe Ilie Dobre (pe el îl recunosc oriunde). Aha, bun, lasă că schimb imediat şi-am plecat spre locul unde era situat, numai că în timp ce pe fundal auzeam "au fost ştirile orei 13", în prim plan doamna anunţa cu voce gravă "acestea au fost ştirile orei 14". Ora a fost 14, dar ştirile nu erau alei ei, erau ale alteia şi doar le-au reluat, dar poate aşa le vine unora ideea să facă o nouă emisiune "vă prezentăm ştiri în direct, dar reluare".

8 comentarii:

Play-R spunea...

eu te cred pe cuvant :)

MadMe spunea...

Trăiască reluările. Bugetu' mic, dom'ne :D

Anonim spunea...

Hahaha,tare faza asta cu stirile,n am mai ascultat radio actualitati de muuult timp,sincer ,habar n am daca am ascultat mai mult de doua ori in toata viata,nu au mai nimic interesant desi taxa o platim ca si cum am asculta numai asta toata ziua.

ondin spunea...

http://ondin.wordpress.com/2010/03/08/8-martie/

Vilhelm man spunea...

Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.

Fetita Junglei13 spunea...

@valy- multumesc din suflet.

Lillee spunea...

:)) Pana si in radio se practica. Incredibil...Stai asa ca-i criza, am uitat.

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- ne trezim maine-poimaine ca ne uitam la tv la vreun meci si auzim ca ataca ai nostrii,in echipament galben-albastru si de fapt pe teren sunt unii cu verde,altii cu mov.Explicatia: "n-am avut bani sa trimitem echipa sa filmeze,meciurile oricum se aseamana,puteti privi linistiti,noi comentam ceea ce se intampla cu adevarat in teren" :)