duminică, 14 martie 2010

Am ochii verzi,

câteodată, când vrea irisul lor, dar tot nu înţeleg, care e secretul.
Am mai auzit-o de multe ori, dar acum mi-a trezit întrebări de mult uitate. Că vreau, că nu vreau, am ajuns să fac pe purtătorul de cuvânt, între nişte ele şi un el, plecat peste nişte ţări, dar cu escală finală, tot aici, pe data de 20 l.c (luna curentă, n-ai mai întâlnit până acum, nu-i bai, repede cu o dorinţă, că aşa cică e bine). Cum, omul e simţit (prea simţit zic eu) s-a gândit să nu vină aşa cu traista goală şi s-aducă şi la colege câte una-alta, numai că ne-a pus să şi enumerăm. Nimeni n-a cerut iahturi sau vreun Lamborghini, nu, toate şi toţi au vrut cam acelaşi lucru, numai Cănuţă (vorbesc despre mine la persoana a treia, nu-i bine) şi-a dorit o crenguţă. Staţi, ca n-am pus omul să smulgă toţi copacii de pe stradă, nu, eu vreau o crenguţă de orice sau o pietricică. Omul, săracul, mi-a explicat: "venim cu avionul, nu cu tirul, nu cred că are loc niciun palmier în interior şi n-am văzut niciun dud p-aici", dar m-a şi apostrofat "ştiam că o să vrei ceva diferit, dar nici chiar aşa, după ce că eşti rea, afurisită, diferită, nesuferită, slabă (p-asta cu slabă am aflat-o şi-am râs zile întregi) mai ai şi ochii verzi".
Ăăăăă? Care e toată treaba cu ochii verzi? Că nu-i prima dată când aud şi rămân cu întrebarea în cap, că nu-mi traduce nimeni.

5 comentarii:

iculici spunea...

şi cum umbli aşa, cu ochii verzi? nu te împiedici?
:P

pup.

MadMe spunea...

Pchii verzi, niciodată să nu-i crezi :D Zice-se. Eu nu cred că-i adevărat :*

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- ma-mpiedic,ca umblu creanga :P.Si ma impiedic,ca umblu cu ei in nori. >:D<
@MadMe- p-asta o stiam,dar de multe ori nu isi are rostul,in ceea ce borbim sau se petrece.Oricum ma amuz,cand mi se spune ceva despre ochii mei si intreb "ce culoare au acum?" si apoi trebuie sa dau explicatii de ce nu stiu culoarea ochilor.

Lillee spunea...

Pai e gelos ca ai ochii verzi si frumoasi...si eu sunt geloasa :D

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- important e sa vedem,nu culoarea.Gelozia nu-si are rostul,e ciudat sentimentul,de a nu sti ce culoare au ochii tai :)