marți, 2 iulie 2013

...

   "Nu cumva e si vina noastra ca incidenta cancerului a crescut alarmant? Nu cumva, pe fondul indolentei noastre, niste nenorociti ne otravesc aerul, apa, alimentele, viata, cu niste chestii care provoaca atat de rapid, cancer? Cancerul nu se ia, ca raceala. Ceva il provoaca... Mult mai multe găseşti  aici. "

    Am citit rândurile astea de câteva ori, după ce le-am găsit pe peretele Orbului...
    Cândva o să termin şi-o anumită postare. Cândva, dar nu se ştie când. În curând am să v-arăt şi oameni, care luptă, dar până atunci musai să vă spun asta:
 1. Nu e o boală, care se ia la orice adiere de vânt, aşadar nu vă feriţi de un om, care se luptă cu cancerul!
 2. Are batic/ băsmăluţa/ perucă şi-i vară? Nu te mira, nu face glume deplasate, niciodată nu şti ce se ascunde în spatele lor.
 3. Nu-i priviţi compătimitor şi nici nu vă plângeţi de orice înţepătură de ţânţar în faţa lor. Au cancer, încearcă  să lupte.
  4. Zâmbeşte-le şi dă-le curaj, chiar dacă sufletul tău e la pământ!
  5. Ai auzit de amicul Q, care a reuşit cu "naturiste", spunei-o. Orice leac e bine venit.
  6. Nu te-ntreba de ce tocmai el/ ea, chiar dacă a dus o viaţă "corectă" (fără abuzuri, fără tutun, etc), dă click pe primul link. Îşi pune şi singur/ă întrebarea asta.
   7. Înainte de a încerca să ajuţi financiar, ajută-i moral. Mentalitatea unora îi omoară deja.
   8. Nu te gândi niciodată că ţie nu ţi se poate întâmpla şi poartă-te cu ei aşa cum ai vrea să se comporte alţii cu tine.

  Sunt oameni, care au scăpat şi oameni, care nu mai sunt, îţi pot da exemple şi de-o parte şi de alta, dar de fiecare dată mi-a stârnit lehamitea, reacţiile oamenilor. Pentru că, da, repet: înainte de a-i termina boala, îi termină mentalitatea oamenilor.

Niciun comentariu: