duminică, 16 decembrie 2012

Cu iz de Farmec

   Am ceva bun. Eee,e nu, aşa cântă cine trebuie, eu am ceva minunat. Ceva ce îmi doream, ceva ce căutam de multă vreme. Ori am avut cândva, un parfum asemănător (chiar am să rog nişte amici plecaţi să facă o investigaţie), ori am visat acest miros, dar ce-i drept e că acum îl şi am. Şi nu doar că-l am, dar femeile, care m-au rugat să li-l prezint, s-au îndrăgostit imediat de el. Musai să-l ascund ca şi pe cizmuliţe, pentru a nu rămâne fără el.
      Eu nu contest alegerea şi preferinţele nimănui, dar am mai zis-o, nu cumpăr de la Avon şi Oriflame. Nu mă pasionează produsele. Parfumurile nici atât. Bine, era unul Tresele, acum ceva ani, care îmi plăcea, dar am înţeles că nu îsi mai păstrează mirosul.Nici nu oblig pe nimeni să cumpere ceea ce-mi prieşte mie, dar dacă vrea cineva să testeze parfumul Celebration de la Farmec, îl ajut cu cea mai mare plăcere.
     Am ţopăit, am făcut tumbe, am deschis pachetul până am ajuns acasă. Sunt parfumată, de la ora 14 şi încă îşi menţine mirosul.
     Aşadar, voila (cum ar spune francezul):






Detalii mai multe găsiţi pe site-ul Farmec. Şi, zău, nu m-a plătit nimeni, pentru asta, dar chiar îmi place enorm. Şi, dacă nu mi-ar fi plăcut, tot aş fi scris, despre el.
      Pentru cunoscători: se vede că n-am ajuns acasă cu el  "împachetat"
      Tot pentru cunoscători: data de pe poze :0
      Deja m-am abonat şi la tratamentul, pentru păr. Doream gaz de câteva luni, dar la "Teleajen" nu se mai poate cumpăra şi singura benzinărie, din oraş, care vindea gaz, era cea de la Cina, dar nici acolo nu au mai adus.
      De când îl am, tot fredonez melodia celor de la Fun Factory "let's have a celebration, by the see".
      Păcat, că nu pot posta şi mirosul.

Niciun comentariu: