duminică, 14 martie 2010

Terorişti din toată lumea uniţi-vă

Oficial, astăzi vine primăvaraaaaaaaaaaaa. La ce oră, nu ştiu, dar azi dimineaţă la 4 nu era venită, era un patinoar pe stradă, că se gândiseră unii ziua să elibereze apa, pe şosele, voi însă să fiţi pregătiţi, s-o întâmpinaţi cu pâine şi sare (câte puţin din fiecare, că ce-i mult dăunează).
Neoficial, la mine e primăvară tot timpul.
Acum, ce vreau să vă propun: deschideţi fereastra (cea normală, de la casă, nu cea de la mess) şi eliberaţi prizonierul (ştiu că unii se gândesc la alte cele acum, vorba românească şi imaginaţia unora dăunează). Aţi înţeles ceva până acum? Nimic, normal, dar v-aţi gândit vreodată că în fiecare din noi zace un terorsit mic, mic (nu mă refer la teroristul acela mic, dei sâcâie pe alţii)? Detalii: dacă vine primăvara, ce face omul zilelor noastre? Iese la aer liber, dar cu aerul prizonier ce face? V-aţi dat seama, am o problemă existenţială: de ce se spune "merg la aer liber" şi când mergem în vreo încăpere nu spunem "merg la aerul prizonier"? Deja-mi închipui, el o agaţă pe ea (e treaba lui cu ce, cu acul din undiţă, cu ingliţa, cu ce-şi permite), ea se lasă agăţată şi vine momentul acela minunat, în care el îi spune "vrei să mergem la mine?", vă daţi seama ce senzaţie ar face, dacă ar spune "vrei să mergem la prizonierul din casa mea?". Acum, depinde de fiecare în parte, cum ar reacţiona, dar eu m-aş amuza teribil şi-aş aprecia şi orginialitatea. Bărbaţi nu urmaţi sfaturile mele, în abordarea altor doamne şi domnişoare, mi-e teamă să nu fiţi consideraţi nebuni.
Aţi înţeles ceva? Bănui eu că nu, aşadar pe scurt: de ce afară e în aer liber? Aerul din casă e prizonier? Ştiu că există şi aerul închis, dar acela e deja condamnat.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Aerul ca aerul ,io ma gandeam daca mie mi a zis ,hai sa mergem la mine:)),ca sa vezi unde mi fuge mie mintea,acu ce sa mai zica,daca zice hai sa mergem la mine i zic la tine unde ca si io stau tot acolo:))n are treaba cu subiectul,crede ma e noapte:)

MadMe spunea...

Daţi dom'le drumul la aer, să circule liber :D

ella spunea...

interesant punct de vedere...

Fetita Junglei13 spunea...

@darias- :))
@MadMe- eu i-am dat,ca mi-era frica sa nu fiu prinsa
@Ela- merci de popas, am mai trecut pe la tine de cateva ori.

Lillee spunea...

Pai cred ca e liber ca nu e la parnaie...habar n-am. Buna intrebarea ta :))